cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

BQL v novo leto vstopila z novo pesmijo

2. 1. 2018; 05.30
Avtor: K.M.
bql smrečica
Gre za prvo pesem, ki je izšla v letošnjem letu.

Za dvojcem BQL je zelo uspešno leto. Njuna pesem Heart of gold je bila najbolj predvajana pesem v Sloveniji s strani slovenskih izvajalcev. Tudi leto 2018 pa sta pričela delovno aktivno. 1. 1. 2018 sta namreč izdala svojo novo pesem, ki pa je popolnoma v zimskem vzdušju. 'Zimska' je prva pesem letošnja leta, ki že navdušuje številne oboževalce. "Oooo yeaaahhhh. Najlepši možen začetek leta. Prvi dan, prva pesem, prvi glasbeni video 2018," sta zapisala na facebook profilu. 

"Ko je hladno, je najlepše ob sebi imeti nekoga, da te pogreje. ZIMSKA je prvi glasbeni videospot in pesem, izdana v letu 2018, v zahvalo za vso podporo, ki nama jo dajete. Hvala vsem, ki nama sledite in poslušate. Upava, da vas bo najina "Zimska" pogrela v mesecih, ki prihajajo," pa sta zapisala v uradnem opisu na youtubu, 

Že zdaj pa je znano, da bosta kmalu izdala še eno pesem, nad tem pa so navdušene predvsem številne oboževalke. Februarja je namreč na sporedu letošnji slovenski izbor za pesem Evrovizije 2018, kjer se bosta zopet predstavila tudi Rok in Anej. 

prejšnji članek
Selena blestela v kopalkah, pridružil se ji je tudi Justin
Obsedena!
Selena blestela v kopalkah, pridružil se ji je tudi Justin
naslednji članek
5 trikov za popolne fotografije
Moj life
5 trikov za popolne fotografije
Preberite tudi