sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V javnost prišli še nikoli videni posnetki Gorana Dragića z izbranko

6. 5. 2024; 04.00
Avtor: K.M.
Goran Dragić, Greice Murphy

Goradn Dragić in Greice Murphy foto: Instagram/Goran Dragić

Izbranka Gorana Dragića je rojstnem dnevu slovenskega košarkarja delila še nikoli videne skupne posnetke in mu ob tem namenila še prelepe besede.

Danes, 6. maja 2024, svoj 38. rojstni dan praznuje slovenski košarkar Goran Dragić. Ob tem mu na družbenih omrežjih čestitajo številni prijatelji, kolegi in športniki. Seveda pa je posebno čestitko pripravila tudi njegova srčna izbranka Greice Murphy, ki je na družbenem omrežju objavila serijo številnih skupnih fotografij. Številnih javnost do zdaj še ni videla. Ob tem pa je slovenskemu športniku namenila še prelepe besede. 

"Danes je tvoj dan in zahvaljujem se Bogu, da je dovolil, da sta se naši poti prekrižali in je v moje življenje pripeljal tako neverjetno osebo. Tvoja energija, prijaznost, podpora in neomajna ljubezen mi pomenijo ves svet. Ko praznujemo tvoj poseben dan, razmišljam o lepih spominih, ki sva jih ustvarila skupaj, in se veselim nešteto novih, ki jih bova ustvarila v prihodnjih letih. Na zdravje in še eno leto ljubezni, smeha in neskončnih dogodivščin," je med drugim zapisala Greice. 

V serijo fotografij je vključila tudi nekaj utrinkov iz Slovenije, ki sta jo obiskala v mesecu marcu. Goran je sicer razmerje uradno potrdil v začetku meseca februarja. Pred tem pa se je v družbi nove ljubezni pojavil tudi v javnosti, a takrat o novem razmerju uradno še ni govoril. Pričakovano je, da se bo Graice Goranu pridružila tudi avgusta, ko v Ljubljani pripravlja serijo dogodkov ob svoji uradni upokojitvi. 

prejšnji članek
V Pulju se začenjajo Dnevi slovenskega filma
Kultura
V Pulju se začenjajo Dnevi slovenskega filma
naslednji članek
Brata Piletič objavila posnetek nastopa s predsednico Natašo Pirc Musar
Svet slavnih
Brata Piletič objavila posnetek nastopa s predsednico Natašo Pirc Musar
#nasazenazenska
nasazenazenska