Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Še zadnjič v življenju se bo priklonil pred slovenskim občinstvom

1. 11. 2018; 12.58
Avtor: Oglasno sporočilo
JoseCarreras_EL_JUEZ_photo_credit_TeatroArriaga

Ne zamudite poslovilne turneje legendarnega tenorja foto: Promocijsko gradivo

Legendarni tenor na poslovilni turneji, José Carreras, se bo 10. marca 2019, v ljubljanski Areni Stožice še zadnjič v življenju priklonil pred slovenskim občinstvom.

Tenor, ki ga svet pozna po čustvenih in strastnih performansih ter po najlepšemu tenorskemu vokalu vseh časov, se po dolgoletni turneji in sodelovanju z najbolj prestižnimi opernimi hišami, skladatelji in orkestri po vsem svetu ter po hudi bolezni, odpravlja na svojo zadnjo, poslovilno turnejo. 

''Zavedam se, da nimam več veliko časa za veliko svetovno turnejo. Zato sem se odločil, da še zadnjič obiščem tiste koncertne hale, na katere imam najlepše spomine.''

José Carreras

Legendarni tenor je Slovenijo obiskal že pred osmimi leti, ko je razprodal in krstil ljubljansko Areno Stožice. Prav njegov koncert je bil namreč prvi, ki je v našo največjo športno dvorano prinesel gala operni spektakel. Občinstvo je popolnoma navdušil in popolnoma upravičil svoj sloves kralja romantičnih performansov. 

Vnovič in še zadnjič v življenju doživite spektakel, kot ga zna pripraviti samo José Carreras

Čeprav je že pred boleznijo veljal za enega izmed najboljših tenorjev na svetu, se je po slavnostni in sanjski vrnitvi na operne odre, njegova operna pravljica le še nadaljevala. Sam pravi, da ga je bolezen popolnoma spreobrnila in spoznal je, da želi več od življenja. To so opazili tudi obiskovalci njegovih performansov in številni kritiki ... 

''Carreras poje z dušo. O ljubezni, smrti, življenjskemu navdihu, strasti ... na svoj, neprimerljiv način ... '' 

Classic FM 

V želji po tem, da bi svojim oboževalcem še zadnjič pričaral romantično vzdušje in operni spektakel, kot ga zna le on, se je odločil, da gre na svojo zadnjo, poslovilno turnejo. Ker ima na Slovenijo še posebno lepe spomine, bo obiskal tudi Slovence, v želji, da se pred nami še zadnjič v življenju prikloni. 

''Moja poslovilna turneja z imenom 'A Life in Music' zajema repertoar mojih najljubših pesmi. To je najlepši nabor opernih pesmi vseh časov.'' 

José Carreras

Slovenci imamo neponovljiv privilegij, da vrhunskega tenorja slišimo še zadnjič v življenju. Gala operni spektakel in čustven koncert, bo José Carreras s simfoničnim orkestrom pričaral 10. marca 2019, v ljubljanski Areni Stožice. 

Vstopnice so že na voljo na bencinskih servisih Petrol, lastnih prodajnih mestih Eventima ter na petrol-ticket.si  in eventim.si!

*Z doplačilom si lahko zagotovite tudi posebno spominsko vstopnico, s katero boste za večno ohranili spomin na zadnji nastop legendarnega tenorja.

V Slovenijo še zadnjič prihaja legendarni tenor José Carreras na poslovilni turneji! foto: Promocijsko gradivo

prejšnji članek
Justin Bieber si je popolnoma ostrigel dolge lase
Obsedena!
Justin Bieber si je popolnoma ostrigel dolge lase
naslednji članek
Težko pričakovani teden mode kmalu odpira svoja vrata
Lepotičenje
Težko pričakovani teden mode kmalu odpira svoja vrata
Preberite tudi