Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Katera vadba je Indiri Ekić pomagala pri izgubi odvečnih kilogramov?

28. 9. 2018; 04.17
Avtor: Oglasno sporočilo
MIGI MIGI (20 of 29)

»Resetworkout«, vadba, ki je pomagala tudi Indiri Ekić! foto: Promocijsko gradivo

Nekdanja finalistka shujševalnega šova The Biggest Loser Slovenija razkriva ime vadbe, ki ji je pomagala do zavidljive postave!

Zgodba preproste mladenke, ki je v prvi sezoni shujševalnega šova The Biggest Loser Slovenija, osvojila srca številnih Slovencev, se bere kot pravljica. Simpatična Ptujčanka je pred dvemi leti sprejela odločitev in se podala na trnovo pot izgube odvečnih kilogramov in to kar pred celotno Slovenijo.

To je bila zgodba o mladenki, ki se je sramežljivo skrivala v senci sestre - finalistke za Miss Universe 2017, o mladenki, ki ji je fant zaradi odvečnih kilogramov in slabe samopodobe obrnil hrbet in o mladenki, ki je že od otroštva bila boj z odvečnimi kilogrami, ki mu kar ni in ni bilo konca. A danes to ni več njena zgodba, temveč zgodba o mladenki, ki je leta 2017 pred celotno Slovenijo obrnila nov list in se neustrašno podala svojim ciljem naproti.

In še danes, leto in pol za tem, dokazuje, da sanje prav zares lahko postanejo resničnost, če si to le želiš. In res je, Indira je s svojo skromnostjo in neomajno voljo, lahko velik vzor vsem tistim, ki ne vidijo več poti naprej.

Indira, vaša zgodba se bere kot pravljica. Kaj vas je pripeljalo do tega, da ste se odločili za prijavo v šov The Biggest Loser Slovenija in svojo zgodbo razkriti širši Sloveniji?

Res je, dejansko bi lahko napisala pravljico! A poznate ta občutek ... ko imaš res vsega dovolj in tavaš v temi? Šov The Biggest Loser Slovenija, je bila zame lučka na koncu tunela. Potrebovala sem pomoč, zato nisem niti razmišljala, niti pričakovala, da bo šov spremljala celotna Slovenija.

Kakšni so bili vaši občutki ob prvih treningih in navajanju na popolnoma nov način življenja?

Prepričana sem bila, da ne bom zdržala niti enega meseca. To so bili mešani občutki utrujenosti, bolečin v mišicah in jeze. Spraševala sem se, zakaj sem sama sebi dovolila zabresti tako globoko. Z vsakim dnevom sem dobivala moč in tisto prepotrebno samozavest, da zmorem.

Ste kdaj z vadbami in spremembo prehrane poskusili že sami doma? 

Seveda neštetokrat, vsak ponedeljek znova. Vsakič neuspešno, dokler nisem dokončno obupala in se zapustila ... v najhujšem obdobju sem se zredila tudi 5 do 10 kilogramov na mesec. 

Kaj bi sporočili vsem tistim, ki mislijo, da jim ne bo nikoli uspelo?

Uspelo vam bo! 'Luzerji' smo tukaj, vsak dan vam dokazujemo, da je vse mogoče. Le potrebno si je 'očistit' glavo in si naredit plan. Že z majhnimi spremembami pripomoremo k osupljivim rezultatom. Najdi si aktivnost, s katero boš z veseljem telovadil - v mojem primeru je to noro zabaven resetworkout.

Kakšni so bili občutki ob prvih rezultatih - prvih izgubljenih kilogramih, ko ste prvič opazili spremembe na telesu oziroma v konfekcijski številki vaših oblačil?

Pa saj tega občutka sploh ne morem opisati z besedami! Z vsakim izgubljenim kilogramom se je moja samozavest večala in z vsakim dnevom sem bila srečnejša.

Verjetno pa imate še danes kakšen trenutek slabosti?

Ženske smo perfekcionistke, vedno najdemo nekaj kar bi še lahko popravile. Bolj postavna sem postajala, vedno bolj kritična in stroga do sebe sem bila. Teh občutkov ni več, privoščim si sladoled brez slabe vesti, svoje telo poslušam in ugotovila sem, da sem tudi veliko bolj srečna. Tehtnica ni več merilo za mojo srečo. Ljubim svoje nepopolne obline. Telovadim in zdravo jem za svoje zdravje in dobro počutje.

Kaj bi priporočili tistim, ki šele stopajo na pot do preobrazbe telesa oziroma novega, bolj zdravega in športnega načina življenja?

Zadajte si cilj in vedno ko vam pade volja za trening, sami sebe vprašajte, zakaj ste pravzaprav začeli. Dovolite, da vam gibanje in zdrave navade prehranjevanja postanejo način življenja. Človek je narejen za gibanje, ne smemo dovoliti, da dočakamo človeško dobo debelosti. Ravno zato močno zagovarjam naš koncept resetworkout vadbe, kjer je ne glede na starost in fizično pripravljenost, vedno čas za nov začetek! Dajmo 'resetirat' ljudi okrog sebe, začnimo z družinskimi člani, prijatelji. Aktivirajte jih s kavča, ugasnite TV! Se vidimo na MigiMigi dnevu, v Arboretumu Volčji Potok, v nedeljo, 30. septembra, od 10. ure dalje, kjer bova z Maticem Kolencem, predstavila to noro zabavno vadbo, s katero sem tudi sama izgubila veliko število odvečnih kilogramov. 

Matic Kolenc in Indira Ekić združujeta moči pri »resetworkout« vadbi! foto: Promocijsko gradivo

Zakaj ste se odločili za sodelovanje na MigiMigi dnevu - največji rekreaciji na prostem?

Iz enega samega razloga - da pokaževa ljudem, kako zabavna je lahko telovadba. Želela bi, da ljudje, še posebej tisti, ki so neaktivni, občutijo občutek zadovoljstva, ko naredijo nekaj zase. 

Kaj lahko obiskovalci MigiMigi dneva pravzaprav pričakujejo od vaše vadbe? 

Obilico dobre volje, naslednji dan pa dobre bolečine v mišicah, ki vas bodo nasmejale. To pomeni, da ste naredili prvi korak k resetiranju vašega uma in telesa in zagotavljam vam, da vas bo navdušil! Tako kot je mene. 

Bi želeli razvpit resetworkout, s katerim je Indira izgubila odvečne kilograme, brezplačno spoznati in preizkusiti tudi sami? Potem ne odlašajte in s klikom na spodnjo fotografijo oddajte prijavo ter si zagotovite PROST VSTOP v Arboretum Volčji Potok >>>

Pridružite se Maticu Kolencu in Indiri Ekić na MigiMigi dnevu! foto: Promocijsko gradivo

*Ženske imajo ob prijavi zagotovljen prost vstop, moški pa poseben, 30 % popust na vstop v Arboretum Volčji Potok. Udeležba, vadbe, predavanja in delavnice so na MigiMigi dnevu za vse udeležence brezplačne.

Prvih sto obiskovalcev največje rekreacije na prostem pa že pričakuje posebno presenečenje!

Prvih 100 obiskovalcev čaka posebna vrečka presenečenja! foto: Promocijsko gradivo

prejšnji članek
Kivi je zakon tudi za tvoje lase!
Lepotičenje
Kivi je zakon tudi za tvoje lase!
naslednji članek
Nohtki v znamenju šolskih klopi
Lepotičenje
Nohtki v znamenju šolskih klopi
Preberite tudi