kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Trenerka za dušo in telo, ki ljudem pomaga celostno

27. 9. 2018; 06.02
Avtor: Oglasno sporočilo
MIGI MIGI (8 of 29)

Na MigiMigi dnevu bo Urška Lustram predstavila revolucionarno vadbo FIT BOGINJA! foto: Promocijsko gradivo

Urška Lustram je trenerka za dušo in telo, ki je v življenju preživela marsikaj. Naučila se je, da je življenje lahko tudi lepo in na svoji poti pričela pomagati mnogim.

Urška ste Body & Soul coach in ustanoviteljica Centra Celote ter avtorica številnih gibalnih programov ... 

Tako je. Ljudem želim pomagati Celostno, da bi ozavestili, kako čarobni pravzaprav so in kaj vse zmorejo. Tudi sama sem v življenju doživela in preživela marsikaj. Tako fizično kot psihično. Na trenutke sem se želela tudi čisto odpovedati Življenju, prišla do točke ko sem se popolnoma sesula ... a sem nekako potiskala naprej, včasih še sama ne vem kako sem zmogla. Pa vendar sem hvaležna za vse, saj sem spoznala da je v resnici Življenje lepo in da smo samo kreatorji vsega kar počnemo.

Na MigiMigi dnevu bo Urška Lustram predstavila revolucionarno vadbo FIT BOGINJA! foto: Promocijsko gradivo

Ukvarjam se z vodenimi vadbami, osebnimi treningi in različnimi programi osebnostne rasti. Vse to tudi povezujem, ker zame se v življenju nič ne ločuje ampak vse prepleta in povezuje. Glavna usmeritev Centra Celote je pomagati Ljudem da skozi gibanje zaživijo sebe, svojo resnico, se sprejmejo in vzamejo življenje v svoje roke. Skupaj z ekipo radi rečemo, da smo v prvi vrsti učitelji pravilnega gibanja. Tega nas žal v šolah niso naučili.

Preveč je teles, ki kličejo po ozdravitvi, ne glede na leta. Želim, da se ljudje prek gibanja spet prebudijo, povežejo sami s sabo in začutijo svojo Celoto. Vse to povezujemo na različne načine, saj je vsak izmed nas unikat zase. Rada rečem, da orjemo ledino in delamo revolucijo v svetu gibanja. 

Poudarjate, da skozi svoje delovanje pomagate ljudem, da zaživijo Sebe in svoje Sanje? 

Pomeni, da ljudi usmerim, da si znajo spet prisluhniti, sebi, intuiciji in seveda, da skozi različne načine prvo ozavestijo vse najgloblje rane. Nenazadnje se moramo slej kot prej vsi vrniti v otroštvo ... saj vsi vzorci prihajajo od tam. Ko vse to ozavestimo pa se lahko začne potovanje z vedenjem, da si lahko vse v življenju ustvarimo sami.

Vse to zahteva pogum, vero in seveda delo na sebi. Ni lahko, ampak je vredno. In vse to lahko več kot odlično povezujemo z gibanjem. Telo je naša kočija in mora biti čvrsta, zdrava in vitalna, da nas lahko vedno znova popelje v nov dan in nove začetke. Telo je v resnici naš tempelj in potrebno ga je negovati in spoštovati. A kot sama opažam smo šli v eno ali drugo skrajnost. Nimamo tistega zdravega ravnotežja. Ali preveč, že odvisniško skrbimo zanj ali pa ga čistimo zanemarimo. Mislim da je čas, da začnemo vračat ravnotežje nazaj v naša življenja.

S kakšnimi dejavnostmi se ukvarjate?

Imamo svoje avtorske vodene vadbe. To so različni programi v katerih vsak najde nekaj zase, veliko delamo tudi individualno, tam se popolnoma osredotočimo na želje vsakega posameznika. Pa tudi različne terapevtske vadbe, po poškodbah, operacijah. In kot sem že omenila, osebnostna rast je tista veja v Centru Celote, ki vas resnično poveže s svojo resnico, da spet prižgete vse vaše iskrice upanja in sreče. Takrat tudi na telo začnemo gledati drugače. Stopimo na pot sprejemanja. Preko gibanja in osebnostne rasti se lahko več kot odlično spet postavimo v svoj Center celote. In to si zasluži prav vsak. Vedno bolj pa svoje delo usmerjam v žensko zdravljenje, v prebujanje ženskih esenc saj sem sama osebno na tem področju imela največji izziv. Rada bi pomagala ženskam, da spet prebudijo znotraj sebe tisto čarobno boginjo.

Kakšna je Vaša zgodba, kako ste prišli do ideje, da bi ustanovili tovrsten center?

Življenje me je pripeljalo do točke, ko sem žalostno opazovala, da nekaj v našem sistemu ne deluje. Že kot otrok sem bila drugačna. Po drugem porodu, pri svojih 27-ih letih, se je moje telo popolnoma sesulo. Diplomirala sem in ker nisem našla službe, sem začela raziskovati telo ter zdraviti sebe - celostno. Preizkusila sem tisoč in eno stvar in za nič mi ni žal. Pa ni bilo lahko, ravno nasprotno. 

Na MigiMigi dnevu bo Urška Lustram predstavila revolucionarno vadbo FIT BOGINJA! foto: Promocijsko gradivo

Kaj svetujete tistim, ki se trenutno soočajo s težkim obdobjem življenja?

Moč je znotraj vas, le prebuditi jo morate. Vem, da ni preprosto, večkrat sem stala pred zidom, ki ni šel stran. Sama rada rečem, da je fino živeti v vprašanjih. Vprašajte Življenje in dobili boste odgovor, verjemite. Včasih so zadeve tako preproste, da ne zmoremo verjeti da delujejo. Vse iščemo izven sebe, a prave odgovore v resnici poznamo. Včasih jih samo ne želimo slišati. Naj vas ne bo strah...življenje vedno poskrbi za nas. Zaupajte in ne pozabite ... vi lahko v tem trenutku ustvarite čisto drugačna prepričanja. Zakaj bi čakali? Če sem zmogla jaz, zmoreš tudi ti. Verjemi in zaupaj.

Obiskovalci MigiMigi dneva bodo imeli posebno priložnost, da preizkusijo vadbo FIT BOGINJA - za kaj pravzaprav gre? 

FIT BOGINJA je vadba, veliko več kot samo vadba.  Je čutenje, ozaveščanje, spoznavanje in sprejemanje telesa ter naših naravnih ciklov. Vadba povezuje tisto gibanje po katerem že tako dolgo časa kliče žensko telo, velikokrat pozabljeno dihanje - dihanje sebe, vdih sebe, izdih vsega kar nas več ne izpopolnjuje ter različne metode in ozaveščanja, da ženske spet začutimo svoj Izvor. Ko prebudimo naše notranje ženske moči, postaja naš svet bolj uravnotežen in se pomikamo stran od “tekmovanja” in pričnemo z povezovanjem. Z vsem tem v resnici spet oživimo naše spoštovanje, sprejemanje in vrednote. Življenje je gibanje in gibanje je Življenje.

Si ena izmed tistih, ki se do zdaj ni našla na nobeni vadbi ali obliki gibanja?

Potem zna biti FIT BOGINJA pravi naslov zate. Če preizkusiš nič ne izgubiš, lahko pa veliko pridobiš ... 

Bi noro atraktivno vadbo FIT BOGINJA preizkusili tudi sami? S klikom na spodnjo fotografijo oddajte svojo prijavo in si zagotovite PROST VSTOP >>>

Na MigiMigi dnevu bo Urška Lustram predstavila revolucionarno vadbo FIT BOGINJA! foto: Promocijsko gradivo

Na MigiMigi dnevu vas čaka več kot 40 športnih vadb, strokovnih predavanj in delavnic, v družbi priznanih športnih strokovnjakov in MigiMigi ambasadorjev - popolnoma brezplačno. Čaka vas tudi glasbena rekreacija, zanimive aktivnosti za otroke in fantastičen zabavni program s skupino Calypso. Za PROST VSTOP se prijavite na www.migimigi.si!

*Ženske imajo ob prijavi zagotovljen prost vstop, moški pa poseben, 30 % popust na vstop v Arboretum Volčji Potok. Udeležba, vadbe, predavanja in delavnice so na MigiMigi dnevu za vse udeležence brezplačne.

prejšnji članek
Diskreten makeup za v šolo
Lepotičenje
Diskreten makeup za v šolo
naslednji članek
Kaj pa ti oblečeš, ko se odpraviš migat?
Moj life
Kaj pa ti oblečeš, ko se odpraviš migat?
Preberite tudi