Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ključ do uspeha in zdravega življenja!

26. 9. 2018; 12.11
Avtor: Oglasno sporočilo
MIGI MIGI (25 of 29)

Spoznajte in preizkusite Natašin Intenzivni Trening na MigiMigi dnevu! foto: Promocijsko gradivo

Profesionalna osebna trenerka iz shujševalnega šova The Biggest Loser Slovenija, razkriva ključ do uspešne izgube odvečnih kilogramov in bolj zdravega načina življenja.

Slovenci Vas poznamo kot glasno in motivirano trenerko v shujševalnem šovu The Biggest Loser Slovenija. Kakšni pa ste zasebno? 

To je res. Sem pa tudi zasebno zelo energična oseba, ki je redko pri miru. Gibanje je namreč del mene, saj se tudi izražam na takšen način - da govori celo telo. Na ta način tudi ničesar ne morem skriti, zato se ne pretvarjam, takšna pač sem. Ravno zadnjič mi je neka prijazna gospa rekla, da sem čisto preveč storilna, da se moram malo umiriti in zadihati. In to je res, dostikrat pozabim nase. Imam namreč ogromno energije, ki jo razdajam med ljudi, na koncu dneva pa sem izmučena. Takrat sem rada sama, odmaknjena od ljudi in veliko berem, razmišljam, da najdem svoj fokus. 

Spoznajte in preizkusite Natašin Intenzivni Trening na MigiMigi dnevu! foto: Promocijsko gradivo

''Zanimivo mi je, kako ljudje mislijo, da bom vedno tako glasno navijala, kot v šovu. Ko gledam otroke na tekmah, sem zagotovo med najbolj mirnimi navijači, ljudje pa presenečeno gledajo in čakajo, kdaj bom izbruhnila.''

Kaj Vas je popeljalo na pot osebnega trenerstva?

Šport je enostavno v meni. Menim, da gre za mešanico lastnosti, ki so me pripeljale do tega poklica. Ljubezen do sočloveka, ki jo ljudje začutijo, mi začnejo zaupati in slediti ter moja strast do gibanja, ki jo dajem v svoje vadbe. Tako nekako sem preko svojega poklica našla pot do ljudi. Kar je fantastično!

Kako pristopate do svojih vajencev? 

Moj pristop do vajencev je predvsem direkten in iskren. Med vadbo, ko je vadečim težko, ne morem šepetati in jih bodriti z nežnimi uspavankami. Ko se trenira, se trenira in tako pač je - na plano pridejo tudi različna emocije. Vseeno pa menim, da je potrebno pri trenerstvu imeti psihološko žilico in sočutje do sočloveka, da lahko k različnim ljudem pristopamo drugače. Ni vse po istem kopitu. Če vidim, da je imel nekdo že tako težek, stresen dan, potem znam stvari tudi umiriti, pogledati čez prste, spremeniti koncept vadbe za tisti dan.Tu pridejo na dan dolgoletne izkušnje in človeškost. Seveda se kdaj tudi objamemo in smo takoj boljše volje!

Kaj svetujete tistim, ki si želijo začeti, pa ne vedo kako? Katera vadba bi bila zanje najbolj primerna? 

Menim, da si ljudje ne smejo postavljati previsokih ciljev. Po daljšem obdobju neaktivnosti, je zanje velik korak lahko že to, da gredo na sprehod, po stopnicah v višje nadstropje ...Pomembno je dobiti nazaj ta občutek, da gibanje dejansko potrebujemo, da ni to nekaj abstraktnega, ampak nekaj naravnega, kar nam je položeno v zibko. Predvsem pa ljudje preveč razmišljajo o opcijah, obenem pa poležavajo na kavču. Sama akcija, kakršnakoli, vas bo počasi motivirala za naprej, to vam zagotavljam! 

Spoznajte in preizkusite Natašin Intenzivni Trening na MigiMigi dnevu! foto: Promocijsko gradivo

Kaj je po Vaših izkušnjah ključ do uspeha, do bolj zdravega življenja?

Ključ do uspeha je v tem, da si znamo prisluhniti in vzpostavimo ravnovesje. Tega je sicer težko najti, a verjamem, da se da. Sem mnenja, da s telesno vadbo lahko odstranimo negativna čustva in stres ter postanemo bolj notranje izpopolnjeni ter srečni. Koliko vadbe potrebujemo, pa je odvisno od posameznika. Prav tako si je nujno treba vzeti čas za počitek in iskrene odnose z ljudmi. Ne smemo pa zanemariti prehrane, ki naj bo čimbolj nepredelana in lokalna.

Spoznajte in preizkusite Natašin Intenzivni Trening na MigiMigi dnevu! foto: Promocijsko gradivo

Za tiste posameznike, ki želijo izgubiti odvečne kilograme, je po mojem mnenju zelo učinkovit visokointenzivni trening, kot je na primer Natašin Intenzivni Trening, ki navdušuje obiskovalce mojih vadb. Tega lahko spoznajo in preizkusijo v Laguna BeFit centru, kjer izvajam svoje vadbe, brezplačno pa bo trening na voljo tudi na največji rekreaciji na prostem - MigiMigi dnevu, ki bo potekala v nedeljo, 30. septembra, od 10. ure dalje, v Arboretumu Volčji Potok. 

Kaj lahko obiskovalci MigiMigi dneva pričakujejo od Vaše vadbe?

Obiskovalci lahko pričakujejo z energijo in dobro voljo nabit trening, ki jim bo zagotovo pognal kri po žilah! Tega res ne smejo zamuditi!

Bi se razmigali z Natašo Gorenc? Potem kliknite na spodnjo fotografijo in oddajte prijavo, ki vam omogoča PROST VSTOP >>>

Pridružite se Nataši na MigiMigi dnevu in tudi sami preizkusite razvpito vadbo iz The Biggest Loser šova! foto: Promocijsko gradivo

Na MigiMigi dnevu vas čaka več kot 40 športnih vadb, strokovnih predavanj in delavnic, v družbi priznanih športnih strokovnjakov in MigiMigi ambasadorjev - popolnoma brezplačno. Čaka vas tudi glasbena rekreacija, zanimive aktivnosti za otroke in fantastičen zabavni program s skupino Calypso. Za PROST VSTOP se prijavite na www.migimigi.si!

*Ženske imajo ob prijavi zagotovljen prost vstop, moški pa poseben, 30 % popust na vstop v Arboretum Volčji Potok. Udeležba, vadbe, predavanja in delavnice so na MigiMigi dnevu za vse udeležence brezplačne.

prejšnji članek
Voda - brez nje nikamor!
Moj life
Voda - brez nje nikamor!
naslednji članek
Kaj prinese naziv Miss Slovenije?
Moj life
Kaj prinese naziv Miss Slovenije?
Preberite tudi