900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

V njem je našla moškega svojih sanj!

26. 9. 2018; 02.24
Avtor: Oglasno sporočilo
MIGI MIGI (21 of 29)

Matic Kolenc in Indira Ekić združujeta moči pri »resetworkout« vadbi! foto: Promocijsko gradivo

Ljubezenska zgodba finalistke shujševalnega šova in njenega trenerja, se bere kot pravljica.

Že skoraj leto dni mineva, odkar smo prek televizijskih sprejemnikov bili priča navdihujoči zgodbi o ljubezni, ki sta jo pisala takratna finalistka šova The Biggest Loser Slovenija in njen pomožni trener, ki ji je v najtežjih trenutkih njenega življenja stal ob strani. Ljubezenska pravljica, ki se je nadaljevala tudi po koncu šova, ko sta javno obelodanila njuno razmerje, pa številne navdihuje še danes. Indira nam je zaupala, kdaj sta ugotovila, da je njun odnos iz prijateljstva prerasel v veliko ljubezen, kako ohranjata svoj odnos in kakšni so njuni načrti za prihodnost ... 

»Resetworkout«, vadba, ki je pomagala tudi Indiri Ekić! foto: Promocijsko gradivo

Se je že v začetku šova med vama iskrilo ali je ljubezen med vama vzklila postopoma?

Ljubezen se je vzklila postopoma. Iz profesionalnega odnosa se je med pripravami na finale zaiskrilo. Tako da nama še danes ni povsem jasno, kako se je to zgodilo! Saj veste kako je, najlepša ljubezen pride takrat, ko najmanj pričakuješ. 

Kdaj sta vedela, da je vajin odnos postal več kot le prijateljstvo, ki je temeljilo na neomajni podpori?

Po treningih sva imela več časa za pogovor ... takrat so me njegova nesebičnost, dobro srce in njegov pristen nasmeh vrgli s stola. Točno o takšnem moškem sem vedno sanjala! Imava identičen pogled na svet, uživava v malenkostih, ljubezni pa ne jemljeva kot nekaj popolnoma samoumevnega. Zelo se tudi spoštujeva in si zaupava, kar je za odnos ključnega pomena. 

Kako koordinirata odnos v fitnesu, kot trener in vajenka ter doma med štirimi stenami?

Kar se zgodi v fitnesu, ostane v fitnesu! Če se malo pošalim - ko pride do nesoglasij v fitnesu, takrat ima prav Matic, doma imam pa jaz! Šalo na stran - prav vsa nesoglasja uspeva rešiti s kompromisi in komunikacijo.  

Matic Kolenc, profesionalni osebni trener, specializiran za »resetworkout« vadbo foto: Promocijsko gradivo

Indira, kakšen je Matic v vlogi trenerja? Se med vama kdaj zaiskri tudi v fitnesu?

Morem priznati, da je Matic strog trener. Ne vem če je takšen samo z mano ali je tak tudi z drugimi strankami. Glede na to, da je hkrati tudi moj fant, si lahko na treningih tudi malo privoščim in 'pojamram'. Seveda imam tudi slabe dneve - takrat se tudi jezim, ampak me zna obrniti, da na koncu trening naredim do konca. In to je tisto, kar je pomembno. 

Kakšni so vajini načrti za prihodnost?

Najini načrti postajajo čedalje bolj dolgoročni, vse želiva početi skupaj. Čeprav imava vsak svoje obveznosti, se na koncu vedno dobiva v fitnesu, na resetworkoutu. Zato ga želiva predstaviti širši Sloveniji, ker ta vadba resnično povezuje ljudi in polepša zaključek stresnega dneva. Kot pravi samo ime vadbe - resetiraj se! 

Resetiraj se z Indiro Ekić in Maticem Kolencem!

Indira Ekić in priznani trener Matic Kolenc, bosta vadbo, ki je Indiri omogočila popolno preobrazbo telesa in ju navsezadnje tudi združila, predstavila na MigiMigi dnevu - največji rekreaciji na prostem, ki bo 30. septembra 2018, potekala v Arboretumu Volčji Potok, vse od 10. ure dalje!

MigiMigi dan vam ponuja edinstveno priložnost, da vadbo, ki smo jo do sedaj lahko s strahospoštovanjem le opazovali prek televizijskih sprejemnikov, spoznate in morda celo BREZPLAČNO preizkusite tudi sami! Te priložnosti nikakor ne smete zamuditi!

Bi želeli razvpit resetworkout z Maticem in Indiro spoznati in preizkusiti tudi sami? Potem kliknite na spodnjo fotografijo in si s prijavo zagotovite PROST VSTOP >>>

Pridružite se Maticu Kolencu in Indiri Ekić na MigiMigi dnevu! foto: Promocijsko gradivo

Na MigiMigi dnevu vas čaka več kot 40 športnih vadb, strokovnih predavanj in delavnic, v družbi priznanih športnih strokovnjakov in MigiMigi ambasadorjev - popolnoma brezplačno. Čaka vas tudi glasbena rekreacija, zanimive aktivnosti za otroke in fantastičen zabavni program s skupino Calypso. Za PROST VSTOP se prijavite na www.migimigi.si!

*Ženske imajo ob prijavi zagotovljen prost vstop, moški pa poseben, 30 % popust na vstop v Arboretum Volčji Potok. Udeležba, vadbe, predavanja in delavnice so na MigiMigi dnevu za vse udeležence brezplačne.

prejšnji članek
To jesen ne pozabi ...
Moj life
To jesen ne pozabi ...
naslednji članek
Voda - brez nje nikamor!
Moj life
Voda - brez nje nikamor!
Preberite tudi