favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Chorchyp in Oto Pestner združila moči!

13. 9. 2018; 01.59
Avtor: R.T.
MOJ KRAJ CHORCHYP-56

Utrinki s snemanja videospota za pesem Moj kr'j. foto: Osebni arhiv Denisa Porčiča.

Gorenjski raper in legenda slovenske zabavne glasbe, sta združila moči in predstavila novo pesem o doseganju lastnih potencialov, ki poleg navdihujoče note vsebuje tudi ljubezen do prelepe slovenske pokrajine in kraja, v katerem je odraščal Denis Porčič – Chorchyp.

''Pomemben je odnos med starejšimi in mladimi … starejši morajo bolj pomagati mladim in jim odpreti poti, da jim bo lažje in bolj dosegljivo. Mladi pa morajo bolj spoštovati starejše in se zavedati, da so ti že prehodili pot, ki jo oni hodijo sedaj,'' je o navdihujoči noti nove pesmi povedal Chorchyp.

Chorchyp se dobro zaveda, da je mladim v velik vzor. foto: Osebni arhiv Denisa Porčiča.

Profesionalni borec in trener borilnih veščin, ki se pri svojem delu v veliki meri srečuje prav z mladimi, poudarja, da se zaveda svojega vpliva nanje in jih ob tem usmerja, da v življenju sledijo predvsem svojemu srcu. Meni, da potrebujejo usmeritev in pozitiven vzor nekoga, ki jim bo pokazal, da na lastni poti do uspeha, nikoli ne odnehajo in vedno le vztrajajo. 

Mladi potrebujejo vzornika, pravi Denis Porčič - Chorchyp. foto: Osebni arhiv Denisa Porčiča.

Zato se je odločil za sodelovanje z Otom Pestnerjem, slovensko legendo zabavne glasbe, saj želi mladim pokazati, da se lahko veliko naučijo od starejših, saj imajo ti pravo zakladnico lepih izkušenj in nasvetov zanje, le poskusiti je potrebno.

Oto Pestner in Chorchyp sta združila mladostno in izkušeno energijo v novi pesmi. foto: Osebni arhiv Denisa Porčiča.

In nastala je pesem, ki ima mladostno noto, s starejšo, izkušeno energijo, videospot pa je prava paša za oči, saj zagotovo zelo dobro prikaže Chorchypovo ljubezen do kraja, ki je zanj najlepši na svetu – Kranjske Gore.

Kje lahko srečate Chorchypa? 

Na MigiMigi dnevu - največji rekreaciji na prostem, kjer bo predstavil vadbo z elastikami in meditacijo petih elementov. Kliknite na spodnjo fotografijo za več informacij!

Pridružite se Denisu na MigiMigi dnevu. foto: Promocijsko gradivo

Vabljeni k ogledu videa: 

prejšnji članek
Gigi Hadid pokazala preveč?
Obsedena!
Gigi Hadid pokazala preveč?
naslednji članek
DIY Maske za osvežen obraz
Lepotičenje
DIY Maske za osvežen obraz
Preberite tudi