Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Več kot 40 brezplačnih športnih vadb za dekleta!

7. 9. 2018; 03.55
Avtor: Oglasno sporočilo
dreamstime_xxl_49889310

Več kot 40 vodenih vadb na enem mestu - popolnoma brezplačno! foto: Dreamstime

MigiMigi dan - nedelja, 30. september 2018, od 10. ure dalje, Arboretum Volčji Potok.

Več kot 40 športnih vadb – BREZPLAČNO!

Največja rekreacija na prostem ponuja možnost, da spoznate in preizkusite več kot 40 športnih vadb in to popolnoma brezplačno! Resetworkout, Nirvana fitness, vadba z elastikami, bootcamp, shapeboxing, srčna joga, pilates, aerobika, ples ob drogu in še številne druge!

Vse to in še več v družbi priznanih športnih strokovnjakov, znanih Slovencev in MigiMigi ambasadorjev

Z nami bodo največji športni strokovnjaki, trenerji in vaditelji. Zamigajte z živahnim parčkom Maticem Kolencem in Indiro Ekić, energičnim Denisom Porčičem – Chorchypom, glasno motivatorko Natašo Gorenc ali vrhunskim trenerjem Iztokom Hodnikom. Dodobra vas bodo razgibali tudi številni drugi trenerji – z nami bodo Robert Rus, Vid Koblar, Sebastjan Simler in mnogi drugi.

Latino ritmi bodo spremljali salsation z Viktorijo Manzinni, sproščujoča glasba pa delavnico umetniškega plesa ob drogu, ki jo bo vodila Anja Šivic. Na voljo bo tudi aerobika mix s Katarino Tratar in shapeboxing s Tamaro Smonker. Za vse tiste, ki ste potrebni sprostitve, bo na voljo poseben prostor za sprostitev telesa in duha – hatha joga z Moniko Pekošak in Petro Smolnikar ter posebna srčna joga in devayanilates z Ano Kersnik Žvab. Prihaja tudi vadba za ženske, kot je še ni bilo - FIT BOGINJA z Urško Lustram.

Ne le vadbe, čaka vas tudi sprostitev za telo in duha ... foto: Dreamstime


VSE NA ENEM MESTU: 


INTENZIVNI TRENINGI
KROŽNE VADBE
BODY PUMP
GRIT
MOBILITY
GROUNDZONE
SHAPEBOX
SALSATION
JOGA
PILATES
FIT BOGINJA
PLES OB DROGU
IN ŠE IN ŠE … 

Nismo pa pozabili niti na MIGIMIGI AMBASADORJE – z nami bodo Petra Majdič, ki bo preizkusila progo MigiMigi teka, Cool Fotr, ki bo pripravljal zdrave kulinarične dobrote, Trkaj, ki bo poskrbel za glasbeno rekreacijo, Jernej Celec in številni drugi!

Ne samo vadbe, tudi predavanja in delavnice!

Na voljo pa bodo tudi številna strokovna predavanja in športne delavnice. O zdravem življenju, športnih vadbah, prehrani in stresu bodo predavali dr. Matej Tušak, Mario Sambolec, Patricia Pangeršič, Iva Jurov, dr. med., Anže Spreizer in mnogi drugi.

Poskrbljeno bo tudi za najmlajše!

Poskrbljeno bo tudi za otroke, ki se bodo lahko pomerili v pravi mini olimpijadi ali pa preizkusili MigiMigi poligon, se udeležili noro zabavne FEEL GOOD delavnice za otroke, ki bo potekala pod okriljem Dejana Milenkovića, se podali na kolesarsko pisto, ki jo bo pripravilo Kolesarsko društvo ROG, zamigali pa bodo tudi s Trkajem in skupino Calypso!

V nedeljo, 30. 9. od 10. ure dalje, zamigajte v družbi priznanih športnih strokovnjakov! foto: Dreamstime

Pridite, zamigajmo skupaj!

Več informacij o športnih strokovnjakih, vadbah in strokovnih predavanjih ter delavnicah, najdete na www.migimigi.si! Z informativno prijavo na spletni strani, si ženske lahko zagotovite popolnoma brezplačen vstop na MigiMigi dan, če pa nam zaupate še, s kom bi se udeležile največje rekreacije na prostem, pa lahko svojim najbližjim priskrbite poseben, kar 30 % popust!

Prijave na vadbe bodo potekale na dogodku, število mest pa bo omejeno. Se vidimo v Arboretumu! 

prejšnji članek
Umrl nekdanji fant Ariane Grande
Obsedena!
Umrl nekdanji fant Ariane Grande
naslednji članek
Priljubljeni glasbenik končno prihaja v Slovenijo
Obsedena!
Priljubljeni glasbenik končno prihaja v Slovenijo
Preberite tudi