900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Lahko postanete svetovni rekorder!

27. 8. 2018; 08.56
Avtor: Oglasno sporočilo
dreamstime_xxl_73369873

Folklora foto: dreamstime.com

Pridružite se nam v nedeljo, 2. septembra, v Celju, kjer bomo na enem mestu zbrali največje število plesalcev polke in podirali svetovni rekord. Pridite v Celje, do 13. ure na dogodku oddajte svojo prijavo, zaplešite za 5 minut in postanite svetovni rekorder!

V starem jedru mesta Celje se bo v nedeljo, 2. septembra 2018, od 10. ure dalje, odvila največja veselica v Sloveniji, na kateri se bomo borili, da laskavi naziv svetovnih rekorderjev v najštevilčnejšem plesanju polke na enem mestu, prinesemo prav Slovencem! 

Dogodek, kot ga Slovenija še ni imela!

PROST VSTOP

NAJVEČJA VESELICA in več kot 10 NASTOPAJOČIH

PODIRANJE SVETOVNEGA REKORDA 

PRISTNE SLOVENSKE KULINARIČNE DOBROTE 

NORO ZABAVNE SLOVENSKE IGRE ZA NAJMLAJŠE 

Zgodovinski dogodek, ki ga ne smete zamuditi!

Po krajšem ogrevanju bodo ob 14. 30 uri za samo 5 minut polko zaplesali folklorniki v narodnih nošah, takoj zatem pa se jim bomo pridružili še vsi ostali plesalci, ki se bomo v ritmih polke prav tako zavrteli za 5 minut in se borili za podiranje svetovnega rekorda!

Zato za rokav pocukajte svojega soplesalca ali soplesalko, pripravite plesne čeveljce in se nam pridružite na dogodku, ki se bo zapisal v svetovno zgodovino!

Prijave za plesanje polke sprejemamo na dogodku od 10. do 13. ure - VSTOP JE PROST!

Tako pred, kot tudi po podiranju rekorda pa nas čaka nora zabava za vse generacije, na kateri ne bo manjkalo dišečih slovenskih kulinaričnih dobrot, noro zabavnih iger za najmlajše ter glasne zabave v družbi zvenečih imen slovenske narodnozabavne glasbe, ki bo odmevala daleč naokoli. Prihajajo Modrijani, Ansambla Spev in Stil, Čuki, Ansambel Roka Žlindre in še mnogi drugi!

Več informacij o dogodku na polkafest.si, kjer lahko preverite tudi razpoložljiva parkirišča in kako do prizorišča priti ceneje!

prejšnji članek
Pri izbiri barve ličil je zelo pomemben podton kože
Lepotičenje
Pri izbiri barve ličil je zelo pomemben podton kože
naslednji članek
Trendi pričeške za vse oblike obraza
Lepotičenje
Trendi pričeške za vse oblike obraza
Preberite tudi