Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Polkafest: veselica, ki je Slovenija še ni imela!

21. 8. 2018; 04.10
Avtor: R.T.
ansambel vihar

Žingali bodo tudi člani ansambla Vihar. foto: K.Š.

Zabava, ljubezen do slovenske pesmi, plesa in kulinarike – vse na enem mestu!
Več informacij o dogodku lahko poiščete na polkafest.si, kjer lahko preverite tudi razpoložljiva parkirišča in kako do prizorišča priti ceneje!

V starem jedru mesta Celje bo 2. septembra 2018 vse od 10. ure dalje, odmevalo po glasni zabavi v družbi zvenečih imen slovenske narodnozabavne glasbe, ki se bodo tokrat združila s prav posebnim namenom – da poskrbijo za odmevno zabavo na največji veselici v Sloveniji in postanejo del dogodka, kot ga v Sloveniji še ni bilo! Svoje moči bodo za nekaj trenutkov namreč skupaj z obiskovalci združili pri podiranju svetovnega rekorda v najštevilčnejšem plesanju polke na enem mestu.

Največja veselica v Sloveniji obljublja nepozabno zabavo

Poleg podiranja svetovnega rekorda bo vse obiskovalce, željne zabave, pričakal zanimiv spremljevalni program in celodnevna zabava za vse generacije. V Celju bo tako zadišalo po pristnih slovenskih kulinaričnih dobrotah, v duhu tradicionalnih slovenskih iger bo odmevalo po otroškem smehu, na plesišču pa se bo ves dan kar iskrilo. Polko bo v popoldanskih urah za nekaj trenutkov namreč zaplesalo največje število plesalcev na svetu, ki se bodo lahko tudi po koncu podiranja rekorda, še vse do večernih ur vrteli po plesišču.

Za noro zabavo bodo poskrbela številna zveneča imena slovenske narodnozabavne glasbe, ki se nam bodo pridružila pri podiranju svetovnega rekorda. Z nami bo najbolj priljubljen ansambel na Slovenskem – Modrijani, pa tudi Ansambel Roka Žlindre, ki je slovensko pesem in tradicijo v preteklosti ponesel na sam oder Pesmi Evrovizije in se že takrat zasidral v srca številnih Slovencev. Prihajata tudi odmevna Ansambla Spev in Stil, ki vedno poskrbita za odlične veselice, ki se zavlečejo še pozno v noč ter legendarni Čuki, ki še vedno veljajo za noro popestritev vsake zabave. Pridružila se nam bo tudi zmagovalna zasedba Ansambla Šepet, ki je v natečaju za naj polko Polkafesta pometla s konkurenco, njihova polka Sedem petkov pa se bo zapisala z zgodovino – v njenih ritmih bodo svetovni rekord podirali vsi prijavljeni obiskovalci Polkafesta. Na odru se bodo zvrstili tudi številni drugi ansambli, med njimi vedno živahna zasedba Ansambla Nemir, pa tudi Ansambel Vikend, Ansambel Vihar in Ansambel Blaža Hutevca.

Tako pred, kot tudi po podiranju svetovnega rekorda se tako obeta nepozabna zabava, ki je ne smete zamuditi! Pridružite se nam 2. septembra 2018, v Celju – VSTOP JE PROST!

prejšnji članek
Utišala govorice: Kylie in Travis skupaj na prireditvi
Obsedena!
Utišala govorice: Kylie in Travis skupaj na prireditvi
naslednji članek
Katere barve oblačil ti pristajajo?
Moj life
Katere barve oblačil ti pristajajo?
Preberite tudi