Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Bi za tak razgled odšteli tisoče evrov? Najdete ga v Sloveniji

26. 7. 2018; 03.23
Avtor: K.M.
bazen, razgled

foto: KKM

Predvsem v poletnih mesecih številni iščejo možnosti za luksuzna razvajanja in ob tem za dopust odštejejo pravo premoženje. Kaj pa če sanjske lokacije obstajajo tudi v Sloveniji? Le odkriti jih je potrebno ...

Sanjske lokacije so v zadnjih letih preplavile družbene platforme, predvsem priljubljeni Instagram. Številni uporabniki imajo takšen vpliv, da se na podlagi le ene, dobro premišljene fotografije, sledilci odločajo celo za rezervacije dopustov. Vse za to, da bi tudi oni posneli fotografijo, ki so jo videli na svetovnemu spletu. Raznolike kulture, pokrajine in naravne danosti ponujajo neverjetne lepote, ki ob prvem pogledu vedno znova navdušijo. Se ob tem zavedate, da številne take lokacije ponuja tudi Slovenija. V resnici se je kar nekaj teh znašlo na profilih največjih spletnih 'influencarjev'', razlika je le v tem, da smo sami teh lokacij navajeni in na nas nimajo takšnega vpliva, kot lokacije, ki so našim očem in zavesti neznane. 

foto: KKM

Med zelo priljubljenimi so tudi brezmejni razgledi. Ko imaš čisto na robu občutek, kot da okoli tebe ni ničesar, samo brezmejnost in tišina, ki ju v natrpanih urnikih vsi zelo potrebujemo.

Ravno takšen razgled lahko okusite na slovenski obali, kjer pozicija bazena na klifu ponuja neverjeten razgled na horizont in predstavlja prav posebno izkušnjo, tako za samske, pare, kot tudi večje skupine. Zakaj bi za takšne razglede, ki jih obožujejo predvsem Inagram vplivnice, odšteli tisoče evrov, če pa lahko sanjski razgled dejansko doživite na dosegu roke?

foto: Promocijski material

Gre za bazen, ki je del ponudbe pet zvezdničinega Grand hotela Bernardina, ki je na izjemni lokaciji vpet v pečino med morjem in nebom, na promenadi med Piranom in Portorožem. Ravno pred meseci so uradno odprli tudi čisto prenovljene sobe, le korak do morja, ki prav tako ponujajo panoramski pogled, skoraj identičnega tistemu, ki ga lahko doživite tudi v bazenu. 

prejšnji članek
Če je po horoskopu to, je možno, da bo varal
Moj life
Če je po horoskopu to, je možno, da bo varal
naslednji članek
Česa nikoli ne smeš nositi več kot tri dni?
Moj life
Česa nikoli ne smeš nositi več kot tri dni?
Preberite tudi