mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Nov modni trend, primeren za vse priložnosti

13. 7. 2018; 10.45
Avtor: A.K.
Japonke

foto: Profimedia

Modni trendi nas vsako leto presenetijo in tudi tokrat je tako.

Letos so strašno modne kolesarske hlače, za kar so zaslužne Kardashian-Jennerjeve sestre, »in« pa je tudi ribiški klobuk, ki smo se mu že leta doslej vedno upirali.

Največje presenečanje pa so to poletje japonke.

Čeprav jih nosimo že vrsto let, so bile do zdaj vedno le obuvalo za na plažo, ne za sprehod po centru mesta v najlepši obleki. Modni svet pa se je letos vanje zaljubil. Letošnje poletje so japonke postale »must have« kos, ki mora biti del vaše kolekcije čevljev, modne zapovedi pa pravijo, da so japonke postale tudi primerna obutev za različne situacije. Tako za v službo, kot za popoldneve, ki jih preživljate ob vaših hobijih. Lahko jih obujete tudi za kofetkanje v vaši najljubši slaščičarni. Lahko jih kombinirate z oblekami vseh dolžin, kratkimi hlačami, kopalkami in tudi kavbojkami, kombinezoni in elegantnejšimi kosi iz vaše omare.

Vitamin D

A post shared by EMILI SINDLEV (@emilisindlev) on

Exploring the charming town of Antibes was one of my favorite moments of this entire trip. We were graciously welcomed into the kitchen of this quaint boulangerie and were met by the 4th generation baker. After feeding us bread and what is said to be the worlds best butter, he poured wine and made a toast. He said it was an honor to receive us in his bakery - when actually the honor was all ours - that his heart was filled with love that we came to visit him followed by one of the most profound things; he said character is defined by what people say about you, not what you say about yourself. I loved that so much. We spent what felt like hours here smiling, laughing and eating - a gentile reminder that this is what life is about. We felt so at home in this humble mans world. This is what traveling is about. Get up and explore, the world is waiting for you to get @away! #travelaway

A post shared by Jenny Cipoletti (@margoandme) on

Brendan go over there and take this seriously ......nm

A post shared by Morgan Stewart Fitzpatrick (@morganstewart) on

Blanco hurts the next morning ( top in stories )

A post shared by Morgan Stewart Fitzpatrick (@morganstewart) on

prejšnji članek
5 stvari, ki jih lahko vržeš iz svoje omare
Lepotičenje
5 stvari, ki jih lahko vržeš iz svoje omare
naslednji članek
Luka Dončić in Anamaria zopet ločena
Obsedena!
Luka Dončić in Anamaria zopet ločena
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija