Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Obeta se nora zabava na plaži!

24. 5. 2018; 09.21
Avtor: Oglasno sporočilo
Športni SVET v Termah Dobrna1

Pretekli dogodek Športni SVET je v Dobrno privabil številne tekače foto: Klemen Finkšt

Idilična obmorska MNZ plaža v Ankaranu bo po celodnevnem športnem dogajanju postala prizorišče glasne zabave, ki bo odmevala daleč naokoli!

Plaža obmorsko-zdraviliškega naselja Ankaran, bo v soboto, 26. maja 2018, pod okriljem časopisa Novice Svet24, Radia Aktual in Triatlon Kluba Logatec, gostila športno-rekreativni in humanitarno obarvani dogodek ŠportniSVET, s katerim bomo zbirali sredstva za 40 družin z otroki s posebnimi potrebami.

Dnevno dogajanje obljublja vrsto športnih aktivnosti na poletnem soncu!

Obiskovalce čez dan čaka obsežen program zanimivih športnih aktivnosti, ki ga bodo najbolj neučakani otvorili z nordijsko hojo in humanitarnim tekom, najmlajši tekaški navdušenci, pa se bodo preizkusili v cici akvatlonu.

Na preteklem Športnem SVETU je bilo poskrbljeno tudi za najmlajše tekače foto: Klemen Finkšt

Na svoj račun bodo prišli tudi večji tekaški navdušenci, ki se bodo preizkusili v super sprint triatlonu ali sprint triatlonu, na voljo pa bo tudi šola teka, ki bo potekala pod okriljem tekaškega trenerja Urbana Praprotnika (prijave na povezavi).

Prihaja tudi posebna sprostitev za dušo in telo - Pozdrav soncu z jogo in pilatesom, ki ga bo vodila mednarodno priznana jogistka in pilates inštruktorica Ana Kersnik Žvab.

Pozdrav soncu: joga in pilates bosta potekala na plaži! foto: Osebni arhiv

Večer obljublja spektakularno zabavo za vse okuse!

Po aktivno preživetem dnevu bo tiste najbolj pridne športnike na plaži pričakala nora zabava za vse okuse. Vsi tisti, ki bodo po aktivnem dnevu še pokali od energije, se bodo po plesišču lahko zavrteli v živahnih ritmih DJ Boštjana in glasne Petkove Pumpe, ki bosta – tako kot vsakič – poskrbela za spektakularno vzdušje.

DJ Boštjan v akciji! foto: M24.

Pozabili pa nismo niti na spektakel večera – nogometno tekmo finala Lige prvakov! Namesto iz udobja domačih naslanjačev, si boste lahko spektakel ogledali kar na prostem in to iz prve vrste! Na plaži vas bo namreč čakalo VELIKO PLATNO, ki vam bo nudilo prvovrsten užitek ob gledanju nogometnega spektakla.

Vabljeni, da se nam pridružite, več o dogodku pa na povezavi!




prejšnji članek
Meditacija za boljše učne rezultate
Moj life
Meditacija za boljše učne rezultate
naslednji članek
Je to eden izmed najbolj močnih duetov?
Obsedena!
Je to eden izmed najbolj močnih duetov?
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija