kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Igre za vse zabave

3. 4. 2018; 08.00
Avtor: M.T.
namizne igre, igra, človek ne jezi se

foto: Profimedia

Ideje za družabne igre, ki se jih moraš igrati s prijateljicami!

Zagotovo imaš številne družabne igre, ki se jih igraš s sestro, bratom, sorodniki ali prijatelji. A včasih se lahko zgodi, da kompleta iger nimaš pri roki, ali pa si želite svoj čas popestriti z drugačnimi zabavnimi igrami.

Pripravili smo nekaj idej zabavnih iger, ki se jih lahko igraš s prijatelji.

- UGANI OSEBO.Igra se igra tako, da si vsak izmisli osebo, ki jo morajo poznati vsi v krogu. Lahko je to slavna oseba, prijatelj, učitelj, sošolec itd. Ime osebe napišete na samolepilne listke in jih nalepite na čelo soseda v krogu. Vsi v krogu torej vedo katero osebo ima vsak napisano na čelu, le tisti, ki jo ima ne. Potem pa v krogu urinega kazalca postavljate vprašanja, da lahko uganete za katero osebo gre. Vprašanja so lahko: Je ta oseba moškega spola? Ali hodi na našo šolo? Ima dolge lase? Itd. Kdor prvi ugane katero osebo ima zapisano na čelu je zmagovalec.

- POKANJE BALONOV. Okoli gležnja si vsak z vrvico zaveže balon. Potem se lovite, cilj pa je popokati čim več balonov svojih nasprotnikov. Tisti, ki zadnji ostane s celim balonom je zmagovalec.

- DVE RESNICI IN ENA LAŽ. Vsak pove o sebi 2 izjavi, ki sta resnični in eno, ki je izmišljena. Ostali igralci morajo ugotoviti, katera od izjav je napačna. Igra je bolj zabavna, če uporabiš svojo domišljijo in poveš nekaj takega, kar o tebi ne ve nihče.

- PREVRAŠANJE KOZARCEV. Razdelite se v dve skupini. Nato na rob mize postavite v vrsto 2x po pet plastičnih kozarčkov. Kozarčki morajo gledati malo čez rob. Nasprotna tekmovalca vsak na svoji strani s frcanjem prevračata kozarčke, tako, da jih obrneta na glavo. Tista skupina, ki prva vseh 5 kozarčkov obrne na glavo zmaga.

prejšnji članek
Jelena Rozga zaradi bivšega zanemarila samo sebe
Obsedena!
Jelena Rozga zaradi bivšega zanemarila samo sebe
naslednji članek
Mlada slovenska zvezdnica povsem neprepoznavna!
Obsedena!
Mlada slovenska zvezdnica povsem neprepoznavna!
Preberite tudi