rifelj 1 Odkrito.si

Gašper Rifelj zaključil plesno zgodbo

melania donald trump, vladimir putin Svet24.si

VIDEO: Neprecenljiv izraz na Melaniinem obrazu ob ...

pravljična ženska, voda Petisvet

Ponovite to besedo 100 krat dnevno in glejte, kaj ...

profimedia-0377285224 Svet24.si

Zaposleni delajo le štiri dni, plačani pa so za ...

sasa lešnjek Svet24.si

FOTO: Ambiciozna zvezda Briljantine ljubi osem let...

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme presenetila s čudovito novico

meghan markle, princ harry Njena.si

Ste vedeli, koliko Meghan Markle zapravi za svoja ...

Tudi jeseni in pozimi moraš biti aktivna v naravi

Za brezmejne športne aktivnosti na prostem.

V novi kolekciji prednjačita dva inovativna adidasova izdelka, čevlji adidas Agravic GTX in jakna Agravic Alpha Hooded Shield

V novi kolekciji prednjačita dva inovativna adidasova izdelka, čevlji adidas Agravic GTX in jakna Agravic Alpha Hooded Shield

Jesensko-zimska kolekcija adidas Terrex Agravic s sabo prinaša neomejene možnosti za uspešne treninge in aktivno preživljanje prostega časa na prostem. V novi kolekciji prednjačita dva inovativna adidasova izdelka, čevlji adidas Agravic GTX in jakna Agravic Alpha Hooded Shield, ki sta že navdušila tudi naše outdoor entuziaste.

Jakna Terrex Agravic Alpha Hooded Shield varuje pred hudim mrazom in hkrati omogoča, da se jo enostavno pospravi v velikost žepa. Hibridni dizajn in izdelava namreč presegata zaščito povprečne vetrovke, hkrati pa jakni podarjata lahkotnost. Aktivna izolacija Polartec Alpha vzdržuje telesno temperaturo ter zagotavlja toploto in suhost, medtem ko zračna ter raztegljiva tkanina Pertex Quantum brez dodatne teže ščiti pred vremenom in zagotavlja optimalno gibanje ter odpornost proti vetru. Kapuco jakne Agravic Alpha Hooded Shield preprosto pospravite v integriran žep, v primeru spremembe vremena pa jo enostavno izvlečete, kar prinaša največjo možno pripravljenost, ne glede na vremenske razmere. Vsestranskost jakne tako omogoča uspešno soočenje z vsakim izzivom in maksimalno osredotočenost na končni cilj.

jakna.jpg
Jakna Terrex Agravic Alpha Hooded Shield varuje pred hudim mrazom in hkrati omogoča, da se jo enostavno pospravi v velikost žepa.

Lahki, hitri in stabilni športni copati Terrex Agravic GTX za tek po brezpotjih pa s tehnologijo adidas BOOST zagotavljajo neverjeten povratek energije. Vodotesne in zračne membrane GORE-TEX stopala ohranjajo suha, nov Continentalov gumijast podplat s popolnim prilagajanjem suhim in mokrim podlagam pa je zasnovan tako, da prenese povratne udarce ter omogoča večjo dinamiko pri gibanju. Z novimi športnimi copati Agravic GTX se športniki lahko prepustijo trenutku, svoje pomanjkljivosti spremenijo v prednosti in živijo brez omejitev.

čevlji.jpg
Z novimi športnimi copati Agravic GTX se športnice lahko prepustijo trenutku, svoje pomanjkljivosti spremenijo v prednosti in živijo brez omejitev.

Novo kolekcijo so že preizkusili številni slovenski mladi posamezniki in posameznice, ki so navdušenci nad osvajanjem vrhov in drugimi aktivnostmi na prostem.