hiša 5
Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto poplavljenih: »Cilj ni samo streha nad glavo«

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Kam v nedeljo? Na Čarobni dan!

29. 9. 2017; 02.06
Avtor: Ž. A.
dsc_9392_29086934210_o
Čarobni dan v Arboretumu je največji družinski dogodek v Sloveniji, saj privabi več ko 20.000 obiskovalcev, poteka pa na kar 10 hektarjev veliki površini.

Na pravljičnih zelenih površinah parka bodo otroke in njihove starše od 10.00 do 18.00 razveseljevale številne ustvarjalne, plesne, športne in druge delavnice – teh bo kar več kot 100! -, v katerih bodo najmlajši lahko izrazili svojo ustvarjalnost in igrivost ter se ob tem še zabavali. Medtem pa bodo na Čarobnem odru za vrhunsko zabavo vseh poskrbeli odlični slovenski glasbeniki in plesalci, med njimi Rebeka Dremelj, Rok'n'band, Nuša Derenda, Omar Naber, Trkaj, Samuel Lucas, Nipke, Artifex in mnogi drugi. Več o njem najdete na www.carobnidan.si.



Arboretum bo na ta dan zaživel posebej za vas!
Čarobno vzdušje parka obeta razburljivo pustolovščino, ki poleg zanimivega dogajanja obljublja še veliko več. Generalni pokrovitelj Čarobnega dne v Arboretumu Lidl je za otroke tokrat med drugim pripravil v Lidlovi deželi poleg glavnega odra XXL pobarvanko in pa seveda sedaj že tradicionalni otroški tek z Zdravkom Lidlom. Vsekakor pa se prepustite tudi lepotam parka Arboretum Volčji Potok, poglejte si razstavo tropskih metuljev, pojdite po poteh zgodovine, kjer Vas čaka razstava dinozavrov in kitov ali samo uživajte v številnih otroških igriščih, ki jih park nudi. Veliko več o programu najdete na spletni strani www.carobnidan.si. 



prejšnji članek
Tudi Miley Cyrus z novim albumom
Obsedena!
Tudi Miley Cyrus z novim albumom
naslednji članek
Oboževalci ponoreli zaradi novega albuma Demi Lovato
Obsedena!
Oboževalci ponoreli zaradi novega albuma Demi Lovato
Preberite tudi