favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

Smrklja Njena.si
Všečkamo
 

Najboljši telefon za najbolj noro pustolovščino življenja

19. 4. 2023; 03.41
Avtor: Oglasno sporočilo
[SM-A546] 07-3. storage_M
Z Živo sva se že vse dogovorili in naredili načrt. Poleti greva na Interrail, potep po Evropi z vlaki. Nahrbtnik, superge, bančna kartica in osebni dokument ter telefon – to je vse, kar potrebujeva, da greva novim pustolovščinam naproti.

Samo enkrat imaš kot najstnik tako dolgo in brezskrbno poletje. Po končani maturi pripraviva nahrbtnike in greva, zaslužili sva si tri tedne popolne svobode – od šole, knjig, staršev, mesta in prijateljev. Za vozovnici sva pridno delali vse vikende v letu, nekaj sva privarčevali tudi za spanje in hrano, seveda računava še na radodarne babice in dedke ob končani srednji šoli. Zelo si želim, da bi šel z nama na potovanje tudi dober mobilni telefon. Najboljše stvari berem o dveh telefonih Galaxy A34 5G in Galaxy A54 5G. Samo z dobrim telefonom bova lahko naredili dobre posnetke, fotografije, nočne videe in seveda na njem med dolgimi vožnjami z vlakom gledali filme ter se smejali smešnicam na YouTubu. Menda je baterija telefonov Galaxy serije A neverjetno vzdržljiva, tako kot midve z Živo, ko se učiva za maturo. Najina baterija je vedno polna, ker misliva na poletje in na to, kaj vse bova doživeli ter posneli z najboljšimi kamerami telefona Samsung Galaxy.

Nekje sem prebrala, da ne glede na to, ali snemaš videoposnetke, ko si zunaj s prijatelji, ali bereš na spletu, ti Galaxy A54 5G pomaga doživeti največ v življenju. Prav to potrebujem, da ujamem najino poletno pustolovščino po Evropi z dobrimi kamerami, saj bodo to spomini, ki jih bova nosili s seboj vse življenje. Moj navdušeni sošolec, ki gre študirat matematiko, mi je takoj zrecitiral: »Najboljši telefon iz serije Galaxy A je opremljen s prefinjenim dizajnom, zmogljivostjo 5G in kamero profesionalnega razreda, omogoča uživanje v najljubših filmih in ustvarjanje neverjetnih fotografij.« Jap, to je naš razredni genij Arne, on zna vse na pamet, vse si zapomni, tudi če ni potrebno. Meni se zdi zelo pomembno, da je telefon odporen proti vodi in prahu, saj si kar predstavljam, kje vse se bova potikali z Živo, ki je najbolj odbita punca, kar jih poznam.

V glavi ves čas vadim govor, da bom mamo prepričala, zakaj naj mi pomaga pri nakupu dobrega telefona Galaxy A54 5G ali Galaxy A34 5G. Predstaviti ji moram, kako je ta telefon poln osupljivih funkcij, ki najstnici, kot sem jaz, olajša življenje na vsakem koraku. Osem stvari imam izpisanih, da jih povem mami, kaj vse krasi nov mobilni telefon Galaxy iz serije A. A mislim, da ko bo v živo videla super AMOLED-zaslon, eleganten dizajn in sistem več kamer, bo tudi ona navdušena, saj je tudi sama zagrizena fotografinja in »režiserka« naših družinskih dogodivščin.

Uf, zdaj pa res že komaj čakam, da končam srednjo šolo in grem na potep svojega življenja. Hej, morda se v Parizu še zaljubim in kar ostanem v prestolnici ljubezni in visoke mode. No, tega mami pri naštevanju razlogov, zakaj nujno potrebujem Galaxy A54 5G ali Galaxy A34 5G, ne bom omenila. Ona je bolj za Louvre in romantični Montmartre, midve z Živo pa za odbite žure in neskončno druženje. Gremo!

Zakaj je še pametno v teh pomladnih dneh kupiti Galaxy A34/A54 5G? YouTube brez prekinitev! Izkoristi do dva meseca brezplačnega uživanja v YouTube Premium. Več na https://www.samsung.com/si/offer/youtube-premium-a-series-2023/.

In še sinhroniziraj svojo galerijo s storitvijo OneDrive in uživaj v 6 mesecih s 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku Microsoft 365 Basic OneDrive z Galaxy A serijo. Na voljo za uporabnike, ki so kupili Galaxy A54 ali A34. Razpoložljivost se lahko razlikuje glede na regijo ali državo.

Več na https://www.samsung.com/si/offer/one-drive-promo-2023/.

prejšnji članek
Združevanje vlakov zaradi investicijskih del na železniški infrastrukturi
Moj life
Združevanje vlakov zaradi investicijskih del na železniški infrastrukturi
naslednji članek
Družbeno odgovorna kampanja 'Štej do 11'
Lepotičenje
Družbeno odgovorna kampanja 'Štej do 11'
Preberite tudi
Izbrano za vas