favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Top Smrklja
 

Čas je za poletje!

15. 6. 2021; 08.28
Avtor: Katja Kaja Mejač
sonce, vročina

Fotografija je simbolična. foto: Profimedia

Kako ga boš preživela?

Pred tabo je letni čas, ki ga statistično gledano obožuje največ ljudi. Razlogi so seveda različni. Nekatere v dobro voljo spravi samo dejstvo, da gre za letni čas z največ sončnimi dnevi. Toplo in sončno vreme pa dokazano dviga energijo. Po drugi strani pa se zagotovo veseliš tudi prostih dni in počitnic, ko se ti ne bo treba učiti ali delati domačih nalog. 

Jaz sem poletje vedno oboževala zaradi dopusta na morju. Rada sem plavala, brala knjigo na plaži in se družila s prijatelji. Še vedno to počnem z največjim veseljem, vsako leto pa me pred dopustom premamijo tudi ogromne brisače, blazine in barvite kopalke. V tokratni številki smo zate zbrali kar nekaj idej, s katerimi boš lahko popestrila svojo poletno garderobo. Seveda pa ne manjka niti idej, kje boš to poletno garderobo lahko pokazala. Navdih za kopalke ti med drugim predstavlja tudi Charli D'Amelio, ki se ti nasmiha z naslovnice, njeno zgodbo pa lahko spoznaš na strani deset. Med slovenskimi znanimi obrazi pa ti predstavljamo zvezdo YouTuba Lano Briški, ki je zate pripravila kar nekaj nasvetov za uspeh na družbenih omrežjih in kanalu YouTube. 

Upamo, da boš na plažo poleg telefona in dobre knjige vzela tudi aktualno številko naše revije. Potem pa imamo zate malo nalogo. Vse ideje, želje in predloge, ki se ti ob prebiranju porodijo, nam lahko pošlješ na elektronski naslov revijatop@media24.si, saj lahko tako pomagaš soustvarjati našo revijo. 

Lepo poletje in se beremo že zelo kmalu!

prejšnji članek
Veliki poletni horoskop
Obsedena!
Veliki poletni horoskop
naslednji članek
Priljubljeni slovenski pevec poskrbel za poletni hit!
Obsedena!
Priljubljeni slovenski pevec poskrbel za poletni hit!
Preberite tudi