delavec, starček, berač Svet24.si

Kako to pomaga 78-letnemu Edvardu iz vasice pri ...

ana, mihail-presnov Svet24.si

FOTO: Ana in njen bratec umirala v skrinji, medtem...

irwin-jacobs Svet24.si

Medicinska sestra odkrila trupli poslovneža in ...

pozar simic pl Reporter.si

Ali bo šef Fursa Ivan Simič pregledal sumljive ...

meja, mejni prehod, slovensko-hrvaška meja Necenzurirano

Če se cepite še tretjič, za 14 dni pozabite na ...

Princ Charles Odkrito.si

Princ Charles - Zlomljen. TO je razkril!

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Čas je za poletje!

Kako ga boš preživela?

Fotografija je simbolična.

Fotografija je simbolična.

Foto: Profimedia

Pred tabo je letni čas, ki ga statistično gledano obožuje največ ljudi. Razlogi so seveda različni. Nekatere v dobro voljo spravi samo dejstvo, da gre za letni čas z največ sončnimi dnevi. Toplo in sončno vreme pa dokazano dviga energijo. Po drugi strani pa se zagotovo veseliš tudi prostih dni in počitnic, ko se ti ne bo treba učiti ali delati domačih nalog. 

Revija TOP - Naslovna - Junij 2021 -FINAL_splet.jpg

Jaz sem poletje vedno oboževala zaradi dopusta na morju. Rada sem plavala, brala knjigo na plaži in se družila s prijatelji. Še vedno to počnem z največjim veseljem, vsako leto pa me pred dopustom premamijo tudi ogromne brisače, blazine in barvite kopalke. V tokratni številki smo zate zbrali kar nekaj idej, s katerimi boš lahko popestrila svojo poletno garderobo. Seveda pa ne manjka niti idej, kje boš to poletno garderobo lahko pokazala. Navdih za kopalke ti med drugim predstavlja tudi Charli D'Amelio, ki se ti nasmiha z naslovnice, njeno zgodbo pa lahko spoznaš na strani deset. Med slovenskimi znanimi obrazi pa ti predstavljamo zvezdo YouTuba Lano Briški, ki je zate pripravila kar nekaj nasvetov za uspeh na družbenih omrežjih in kanalu YouTube. 

Upamo, da boš na plažo poleg telefona in dobre knjige vzela tudi aktualno številko naše revije. Potem pa imamo zate malo nalogo. Vse ideje, želje in predloge, ki se ti ob prebiranju porodijo, nam lahko pošlješ na elektronski naslov revijatop@media24.si, saj lahko tako pomagaš soustvarjati našo revijo. 

Lepo poletje in se beremo že zelo kmalu!