Klinec Svet24.si

Ema Klinec v Hinterzartnu še drugič druga

zajc Svet24.si

Timi Zajc drugi na Kulmu

2023-01-27 13.43.36 Necenzurirano

V posmeh državi: Snežičevi plakati pred vrati ...

vzporedna oblast kucan golobic pececnik brodnjak jenull Reporter.si

Vzporedna oblast: Kučan, Golobič, Pečečnik - ...

krznar gw Ekipa24.si

Krznar brez zadržkov! S tem pojasnilom o ...

love, pamela Odkrito.si

Posiljena pri rosnih 12-ih ...

barcelona dembele Ekipa24.si

Zmago Barcelone zasenčila poškodba! Vse boljši ...

Fotoreportaža: Top smrklja 2020

Najbolj navdušila 17-letna Vita Vezjak.

Top smrklja 2020 Vita Vezjak

Top smrklja 2020 Vita Vezjak

Foto: Sašo Radej

»Ko sem slišala, da sem postala top smrklja, sem bila presrečna. Od sreče mi je šlo malo na jok. Počasi začenjam dojemati, kaj se je v resnici zgodilo in kako srečna sem. Zagotovo je bila to najboljša izkušnja v mojem življenju, ki je ne bom nikoli pozabila,« nam je po zmagi zaupala Vita Vezjak. Navdušila tudi pokrovitelje Vita je ob tem z Lano Melanijo Zakelšek postala tudi zmagovalka po izboru blagovne znamke Sola, saj sta prav onidve najbolj prepričali z opravljenim izzivom. S tem pa je pred njima v prihodnjih mesecih sodelovanje pri Solinih projektih.

VITA, LANA, SOLA.JPG
Vita in Lana Melanija, ki sta se najbolje spopadli z izzivom SOLE, da pripravita jed in to posnameta. V letu 2021 sta tako dobili priložnost, da postaneta Solini ambasadorki.
Sašo Radej

SOLA_NOVA.JPG
Veselje ob razglasitvi
Sašo Radej

Sola, Challe Salle, Top smrklja
Sola, Challe Salle, Top smrklja
Sašo Radej

Obe dekleti sta najbolj prepričali tudi v kategorijah podjetja Deichmann, Lana Melanija je postala njihova ambasadorka, Vita pa je slavila v kategoriji Top obutve po izboru bralcev portala Najstnica.si. Lani Melaniji se tako obeta enoletno sodelovanje s podjetjem, s tem pa se ji odpirata medijski svet in svet spletnih vplivnežev.

lana melanija.JPG

Sašo Radej
Top Smrklja
Sašo Radej

DEICHMANN POSLOVALNICA.JPG
Dekleta so lahko v poslovalnici Deichmann izbrala najljubši par čevljev za lahkoten korak v pomlad in poletje.
Sašo Radej

LANA DEICHMANN.JPG
Podjetje Deichmann je za svojo ambasadorko, ki ji bo dalo priložnost za sodelovanje, izbralo Lano Melanijo Zakelšek.
Sašo Radej

Challe Salle je z dekleti užival

Letošnji finalni izbor je potekal v prostorih WOOP! arene, WOOP! kartinga in WOOP! trampolin parka, v katerih so dekleta pod vodstvom Tea Čeha uživala v njihovi raznovrstni ponudbi in številnih aktivnostih. Za gosta presenečenja pa je poskrbela blagovna znamka Sola, saj se je dekletom na uri bovlinga, preizkušanju VR-resničnosti, kartingu in igri laser tag pridružil Challe Salle.

CHALLE SALLE, VR.JPG
Challe Salle se je vživel v igro VR-resničnosti.
Sašo Radej

Top Smrklja
Laser tag spopad
Sašo Radej

BOWLING IN CHALLE.JPG
V WOOP! areni so se dekleta v družbi Challeta Salleta zabavala na bovlingu. In to je bilo le prvo od WOOP! doživetij v tem dnevu.
Sašo Radej

Ta ni navdušil le zato, ker ga vsi najstniki očitno obožujejo, temveč tudi zaradi sproščenosti in večurnega uživanja v pripravljenem programu. Čeprav se je moral odpraviti na snemanje novih pesmi, je svoj čas kar nekaj ur namenjal dekletom in druženju ter v stiku z oboževalci po več mesecih vidno užival. Dekleta so pozneje po razglasitvi zmagovalk sproščeno uživala še v trampolin parku. Organizatorji izbora so nam po koncu še zaupali, da se že pripravljajo na letošnji izbor. Prijavnica pa bo že kmalu objavljena na spletnem portalu Najstnica.si oziroma v junijski številki revije Top! Smrklja.

top smrklja
WOOP! karting
Sašo Radej

TRAMPOLIN.JPG
Dekleta so po koncu izbora uživala v skakanju v WOOP! trampolin parku.
Sašo Radej

_DSC1528.JPG
Skakanje v WOOP! trampolin parku
Sašo Radej

Lepe nagrade

Blagovna znamka Sola je za vsa dekleta pripravila lepe darilne pakete, podjetje Deichmann je vse obdarilo z boni v vrednosti 50 evrov za nakup obutve v njihovih poslovalnicah, WOOP! je dekleta obdaril s 60 minutami brezplačnega skakanja v trampolin parku, v salonu Piskar LiteRAM institute pa z bogatimi darilnimi paketi za nego las, zmagovalko pa še s serumom za nego trepalnic. Zmagovalke so prejele tudi prelepe šopke, ki so jih posebej zanje pripravili v Plečnikovi cvetličarni.