Ruski predsednik Vladimir Putin Svet24.si

VIDEO: Putin naj bi imel tri dvojnike, po tem jih ...

Ragnitz, neznan plin Svet24.si

FOTO: Alarm streljaj od slovenske meje, na nebu se...

Branko Marinič Necenzurirano

Župan skriva, komu je prodal zemljo, ki jo ...

ales-primc_bobo Reporter.si

Še en Primčev referendum ni mogoč: pridružitev...

cene prevc pm Ekipa24.si

Presenečenje! Eden najboljših Slovencev se ...

Anamarija snemanje Njena.si

Koliko ur na dan snemajo Exatlon?

nzs tk Ekipa24.si

NZS na pomoč pri predsedniških volitvah! ...

Izbrali finalistke izbora Top Smrklja

Vsakoletni izbor se v nekoliko drugačni obliki nadaljuje tudi v letu 2020.

Polfinalni izbor je s strogimi zdravstvenimi pogoji potekal v prostorih ljubljanskega Koloseja.

Polfinalni izbor je s strogimi zdravstvenimi pogoji potekal v prostorih ljubljanskega Koloseja.

Foto: Luka Švigelj

Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v Sloveniji, je letošnji polfinalni izbor Top Smrklja 2020, ki ga organizirata revija Top! Smrklja in portal Najstnica.si, potekal nekoliko drugače. Dekleta so namreč polfinalne pogovore pred štiričlansko žirijo, ki so jo sestavljale lanska zmagovalka izbora Hana Oblak, direktorica uredništev Media24 Maja Pristovnik in predstavnici pokroviteljev Sanja Subić, predstavnica blagovne znamke Sola iz skupine Pristop, in Romana Miklavž, predstavnica blagovne znamke Deichmann iz agencije Mayer McCann, opravile pod strogimi zdravstvenimi priporočili NIJZ-ja.

>>GLASUJ ZA TOP SMRKLJO 2020<<

NOVA SOLA.jpg
Lanskoletna zmagovalka v kategoriji blagovne znamke Sola 'Zasoliraj' Iza Gerdina in Top Smrklja 2019 Hana Oblak sta dekletom pomagali s svojimi izkušnjami in nasveti.
Luka Švigelj

top-smrklja-2020, deichmann
Dekleta so se na prvem modnem fotografiranju preizkusile v obutvi jesensko - zimske Deichmann kolekcije.
Luka Švigelj

Osem finalistk

Polfinalni pogovori so potekali v prostorih ljubljanskega Koloseja, žirija pa je letos izbrala zgolj osem finalistk, saj bodo tako lažje zagotovljeni vsi varnostni zdravstveni ukrepi. Odločitev med tridesetimi polfinalistkami je bila sicer težka, a na koncu soglasna. V veliki finale, ki bo potekal 14. novembra 2020, so se uvrstile Anja Poženel, Vita Vezjak, Lana Melanija Zakelšek, Zara Lina Velić, Monika Petek, Pika Vučko, Gaja Peterka in Viktorija Reichard. Za dekleta pa že lahko glasujete na spletnem portalu www.najstnica.si.

vklop ličenje
Za ličenje deklet so poskrbele Maša Erčulj, Arijana Veladžić in Danijela Lenart iz Carpus makeup cen
Luka Švigelj

NOVA PRIČESKA.jpg
Za pričeske deklet je poskrbela terapevtka LiteRAM Urša Lavrič iz salona Piskar LiteRAM Institute.
Luka Švigelj

Prvi stik z medijskim svetom

Vse finalistke so že izkusile prvi stik s svetom medijev, mode in vplivnežev. Po okusnem kosilu v Kolosejevi restavraciji Rosso Verde so se dekleta prepustila rokam terapevtke LiteRAM Urše Lavrič iz salona Piskar LiteRAM Institute, ki je poskrbela za njihove pričeske, in umetnicam ličenja Maši Erčulj, Arijani Veladžić in Danijeli Lenart iz Carpus makeup centra, ki so poskrbele za ličenje. Na koncu pa so se še preizkusile v prvem modnem fotografiranju, ki so ga vse odlično opravile.

top smrklja, darila
Finalistke so se razveselile številnih praktičnih nagrad, ki so jih prispevali blagovna znamka Sola, Deichmann, Šumi, Malinca, Založba Učila International in Wet n wild s setom ličil.
Luka Švigelj

TOP SMRKLJA šumi
TOP SMRKLJA šumi
Luka Švigelj

NOVA ROSSOVERDE.jpg
Za okusno kosilo s picami je poskrbela Kolosejeva restavracija Rosso Verde, dekleta pa so nazdravila s sokovi Sola 100% jabolko in Sola 100% pomaranča.
Luka Švigelj

Izzivi in naloge

Revija Top! Smrklja in spletna stran Najstnica.si bosta vsem dekletom ponudili možnost prvega stika s svetom novinarstva, vloganja ali ustvarjanja za družbena omrežja. Blagovna znamka Deichmann bo tudi letos izbrala TOP! Deichmann obutev (kliknite >>TUKAJ<<), dekletom pa ponujajo tudi možnost sodelovanja v letu 2021. Blagovna znamka Sola, ki je dekleta razvajala s sokovi Sola 100% jabolko in Sola 100% pomaranča, pa dekletom prav tako ponuja možnost nadaljnjega sodelovanja.

Fotoutrinke si oglejte v spodnji fotogaleriji: