Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Top Smrklja
 

Ceniš svojo prijateljico?

10. 4. 2019; 10.35
Avtor: A.K.
nakupovanje, prijateljici, udobje

Prijateljici foto: Thinkstock

Prijateljice so za nas ženske zelo pomebne.

To so le nekateri razlogi, zakaj so prijateljice fantastične.

Nasmejijo nas. Imaš slab dan? Ti je dolgčas? Dovolj je le hiter klic, SMS ali sporočilo na Facebooku in že si bolje razpoložena. Smeh s prijateljicami je resnično najboljše zdravilo za mnoge stvari. 

Posodijo nam oblačila. Če potrebuješ fantastično obleko za zmenek ali pa popoln »outfit« za razgovor za službo, je vedno dobro vedeti, da se poleg svoje omare lahko zaneseš še na prijateljičino. 

Dajo nam nov pogled. Včasih, ko se nam zdi, da se utapljamo v problemih, nam lahko prijateljice pomagajo na stvari pogledati iz drugega zornega kota, poiskati nove rešitve.

One poslušajo. Prijateljice poslušajo in slišijo, razumejo problematiko, razumejo nas in pomembnost tega, kar jim skušamo razložiti. Imeti nekoga, ki nas posluša, sliši in razume, ne glede na relevantnost našega problema, je tisto, kar šteje.

Dajo dobre nasvete. Od modnih nasvetov, do nasvetov glede zveze z moškim ali odnosa s prijatelji – prijateljice so vedno tukaj, kadar potrebuješ še eno mnenje. 

Z njimi je vse zabavneje. Le kakšno bi bilo življenje brez prijateljic? Dolgočasno in prazno! Prijateljice so fantastične iz mnogih razlogov, a bodimo iskreni – od skupnega teka, prek sobotnih žuranj, do uživanja sladoleda v težkih trenutkih – s prijateljicami je vse bolj zabavno.

prejšnji članek
Si lase sušiš s sušilcem?
Lepotičenje
Si lase sušiš s sušilcem?
naslednji članek
Tako se lahko znebiš celulita
Lepotičenje
Tako se lahko znebiš celulita
Preberite tudi