Rok Vihar 2 Svet24.si

Fatalni moški za leto 2022 je igralec Rok Vihar

spolno nadlegovanje Svet24.si

Direktor ZD medicinski sestri: "Bi rada vedela, ...

Tatjana Bobnar_11 Necenzurirano

Igra Tatjane Bobnar in napad na Roberta Goloba ...

damir crncec pl4 Reporter.si

Državni sekretar D. Črnčec: Po dolgem blatenju ...

rodriguez ronaldo Ekipa24.si

Uh, kako je udarila: Oglasila se je tudi Ronaldova...

Joker Out na Evrovizijo Njena.si

Presenečenje: EME ne bo, na Evrovizijo Joker Out

cristiano ronaldo pm Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo grozil selektorju?! Noro ...

FOTO: Pokukaj v zakulisje Top najstnice 2018

Letos se je na izbor Top najstnica prijavilo več kot 200 deklet, minuli vikend pa se je v Supernovi Ljubljana Rudnik predstavilo vseh 12 izbranih finalistk.

zoja suc

zoja suc

Foto: m24

O zmagovalkah so odločali predstavnica Nakupovalnega centra Supernova Iryna Osypenko, Aktualovec Klemen Bunderla, družabni kronist Nejc Simšič in urednica Karmen Špacapan.

zoja suc, mami.jpg
Zmagovalka Zoja in njena mama.
Marko Vavpotič/M24

Žiranti so soglasno sprejeli odločitev o zmagovalki Zoji Šuc, prva spremljevalka je postala Neja Prosenjak, druga spremljevalka pa Karin Kočar. Tudi letos so svojo zmagovalko izbrali uporabniki spletne strani www.najstnica.si. Boj je bil zadnje dni kar napet, največ glasov pa je na koncu osvojila ravno Zoja Šuc, ki je po zmagi povedala: »Naziv mi pomeni ogromno, sploh zato, ker sem top najstnica tako po izboru bralcev kot tudi po izboru žirije! Upam, da bo to zame dobra referenca za naprej, ker si res želim uspeti v svetu manekenstva.« Svoje zmagovalke so izbrali tudi pokrovitelji. S tedenskimi nalogami blagovne znamke Lunay je najbolj prepričala Pika Grušovnik, v kategoriji Sole #zasoliraj je zmagala Neja Prosenjak, ki je po mnenju bralcev revij predstavljala tudi Deichmannov najbolj trendi čevelj ta hip. 

top najstnica (1).jpg
Klemen Bunderla, Iryna Osypenko, Klemen Simšič, Karmen Špacapan, žirija TOP NAJSTNICE 2018.
Marko Vavpotic / M24.s

Deichmann (1).jpg
Finalistke so si v poslovalnici Deichmann sposodile obutev za finalno prireditev.
Marko Vavpotič/M24

BOGATE NAGRADE ZA ZMAGOVALKE

Zoja je kot top najstnica domov odnesla bogate nagrade. Revija Top in www.najstnica.si sta ji podarili letno naročnino na revijo Top, Supernova bon v vrednosti 100 evrov, Sola paket pijače, Deichmann bon v vrednosti 100 evrov za nakup obutve v njihovih prodajalnah, Drogerija.si darilni paket v vrednosti 150 evrov, plesna šola Libero letno vadnino, LiteRAM paket v vrednosti 55 evrov, podjetje Freddy hlače WR.UP, Plečnikova cvetličarna pa je poskrbela za čudovit šopek. Za naziv top net najstnica pa je prejela bon Supernove v vrednosti 50 evrov, darilni paket Drogerije.si v vrednosti 150 evrov, darilni paket LiteRAM v vrednosti 55 evrov, podjetje Freddy pa ji je podarilo torbo.

LUNAY1.jpg
Blagovna znamka Lunay
Marko Vavpotič/M24

Blagovna znamka Lunay je 12 finalistkam zastavila posebne tedenske izzive, s katerimi so dekleta ozaveščala druge najstnice o tem, kako pomembno je, da skrbimo za svoje intimno zdravje. Pri reševanju izzivov se je najbolj izkazala Pika Grušovnik, ki je postala Lunay najstnica 2018 in prejela kar celoletno zalogo naravnih vložkov in tamponov Lunay in 200 evrov v obliki darilnih kartic Supernova.

Deichmann (2).jpg
Maja Trzič, predstavnica Deichmanna, je Neji Prosenjak izročila nagrado za zmago v kategoriji Najbolj trendi čevlji ta hip.
Marko Vavpotič/M24

Sola (1).jpg
KKatja Grosman, Pristop; Neja Prosenjak, zmagovalka v kategoriji Zasoliraj in Tina Čoga, predstavnica blagovne znamke Sola. Neja je za zmago dobila bone v vrednosti 300 € za nakupovanje v Supernovi.
Marko Vavpotič/M24

Knjigarna Felix.jpg
Knjigarna Felix je finalistke obdarila s prvim delom uspešnice Zgodbe za lahko noč za uporniške punce.
Marko Vavpotič/M24

OBDARILI SO VSE FINALISTKE

Vseh 12 deklet je v dar dobilo tudi darilne pakete, ki so jih pripravili Lunay, Deichmann, LiteRAM, Sola, Drogerija.si in knjigarna Felix. Za šopke pa so poskrbeli v Plečnikovi cvetličarni.

Nika Zorjan.jpg
Nika Zorjan
Marko Vavpotič/M24

BQL in Nika Zorjan
BQL in Nika Zorjan
Marko Vavpotič/M24

Finalno prireditev je povezovala Azra Selimanović, ki je pred leti osvojila naziv prve spremljevalke. Z energično plesno točko so se predstavile plesalke plesne šole Libero. Z glasbenimi točkami pa so navdušili Nika Zorjan ter Anej in Rok Piletič (BQL), ki bosta že čez nekaj dni izdala novo pesem Peru.