Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Top Smrklja
 

FOTO: Pokukaj v zakulisje Top najstnice 2018

20. 11. 2018; 04.04
Avtor: Najstnica
zoja suc

zoja suc foto: m24

Letos se je na izbor Top najstnica prijavilo več kot 200 deklet, minuli vikend pa se je v Supernovi Ljubljana Rudnik predstavilo vseh 12 izbranih finalistk.

O zmagovalkah so odločali predstavnica Nakupovalnega centra Supernova Iryna Osypenko, Aktualovec Klemen Bunderla, družabni kronist Nejc Simšič in urednica Karmen Špacapan.

Zmagovalka Zoja in njena mama. foto: Marko Vavpotič/M24

Žiranti so soglasno sprejeli odločitev o zmagovalki Zoji Šuc, prva spremljevalka je postala Neja Prosenjak, druga spremljevalka pa Karin Kočar. Tudi letos so svojo zmagovalko izbrali uporabniki spletne strani www.najstnica.si. Boj je bil zadnje dni kar napet, največ glasov pa je na koncu osvojila ravno Zoja Šuc, ki je po zmagi povedala: »Naziv mi pomeni ogromno, sploh zato, ker sem top najstnica tako po izboru bralcev kot tudi po izboru žirije! Upam, da bo to zame dobra referenca za naprej, ker si res želim uspeti v svetu manekenstva.« Svoje zmagovalke so izbrali tudi pokrovitelji. S tedenskimi nalogami blagovne znamke Lunay je najbolj prepričala Pika Grušovnik, v kategoriji Sole #zasoliraj je zmagala Neja Prosenjak, ki je po mnenju bralcev revij predstavljala tudi Deichmannov najbolj trendi čevelj ta hip. 

Klemen Bunderla, Iryna Osypenko, Klemen Simšič, Karmen Špacapan, žirija TOP NAJSTNICE 2018. foto: Marko Vavpotic / M24.s

Finalistke so si v poslovalnici Deichmann sposodile obutev za finalno prireditev. foto: Marko Vavpotič/M24

BOGATE NAGRADE ZA ZMAGOVALKE

Zoja je kot top najstnica domov odnesla bogate nagrade. Revija Top in www.najstnica.si sta ji podarili letno naročnino na revijo Top, Supernova bon v vrednosti 100 evrov, Sola paket pijače, Deichmann bon v vrednosti 100 evrov za nakup obutve v njihovih prodajalnah, Drogerija.si darilni paket v vrednosti 150 evrov, plesna šola Libero letno vadnino, LiteRAM paket v vrednosti 55 evrov, podjetje Freddy hlače WR.UP, Plečnikova cvetličarna pa je poskrbela za čudovit šopek. Za naziv top net najstnica pa je prejela bon Supernove v vrednosti 50 evrov, darilni paket Drogerije.si v vrednosti 150 evrov, darilni paket LiteRAM v vrednosti 55 evrov, podjetje Freddy pa ji je podarilo torbo.

Blagovna znamka Lunay foto: Marko Vavpotič/M24

Blagovna znamka Lunay je 12 finalistkam zastavila posebne tedenske izzive, s katerimi so dekleta ozaveščala druge najstnice o tem, kako pomembno je, da skrbimo za svoje intimno zdravje. Pri reševanju izzivov se je najbolj izkazala Pika Grušovnik, ki je postala Lunay najstnica 2018 in prejela kar celoletno zalogo naravnih vložkov in tamponov Lunay in 200 evrov v obliki darilnih kartic Supernova.

Maja Trzič, predstavnica Deichmanna, je Neji Prosenjak izročila nagrado za zmago v kategoriji Najbolj trendi čevlji ta hip. foto: Marko Vavpotič/M24

KKatja Grosman, Pristop; Neja Prosenjak, zmagovalka v kategoriji Zasoliraj in Tina Čoga, predstavnica blagovne znamke Sola. Neja je za zmago dobila bone v vrednosti 300 € za nakupovanje v Supernovi. foto: Marko Vavpotič/M24

Knjigarna Felix je finalistke obdarila s prvim delom uspešnice Zgodbe za lahko noč za uporniške punce. foto: Marko Vavpotič/M24

OBDARILI SO VSE FINALISTKE

Vseh 12 deklet je v dar dobilo tudi darilne pakete, ki so jih pripravili Lunay, Deichmann, LiteRAM, Sola, Drogerija.si in knjigarna Felix. Za šopke pa so poskrbeli v Plečnikovi cvetličarni.

Nika Zorjan foto: Marko Vavpotič/M24

BQL in Nika Zorjan foto: Marko Vavpotič/M24

Finalno prireditev je povezovala Azra Selimanović, ki je pred leti osvojila naziv prve spremljevalke. Z energično plesno točko so se predstavile plesalke plesne šole Libero. Z glasbenimi točkami pa so navdušili Nika Zorjan ter Anej in Rok Piletič (BQL), ki bosta že čez nekaj dni izdala novo pesem Peru.

Za pričeske finalistk so poskrbeli LiteRAM terapevti.

Za pričeske finalistk so poskrbeli LiteRAM terapevti. foto: Marko Vavpotič/M24

Dekleta so bila navdušena nad izdelki za intimno higieno iz 100% bombaža Lunay.

Dekleta so bila navdušena nad izdelki za intimno higieno iz 100% bombaža Lunay. foto: Marko Vavpotič/M24

Italijanska blagovna znamka Freddy je poskrbela za oblačila finalistk.

Italijanska blagovna znamka Freddy je poskrbela za oblačila finalistk. foto: Marko Vavpotič/M24

Finalistke so pred Sola steno pozirale z zabavnimi rekviiziti.

Finalistke so pred Sola steno pozirale z zabavnimi rekviiziti. foto: Marko Vavpotič/M24

Prireditev je že tradicionalno gostil Nakupovalni center Supernova Ljubljana Rudnik.

Prireditev je že tradicionalno gostil Nakupovalni center Supernova Ljubljana Rudnik. foto: Marko Vavpotič/M24

Obraz nakupovalnega centra Supernova Iryna Osypenko in zmagovalka Zoja Šuc

Obraz nakupovalnega centra Supernova Iryna Osypenko in zmagovalka Zoja Šuc foto: Marko Vavpotic / M24.s

Drogerija.si je z izdelki Golden Rose poskrbela za ličenje finalistk.

Drogerija.si je z izdelki Golden Rose poskrbela za ličenje finalistk. foto: Marko Vavpotič/M24

Plesna šola Libero

Plesna šola Libero foto: Marko Vavpotič/M24

Katja Grosman, Pristop; Neja Prosenjak, zmagovalka v kategoriji #zasoliraj in Tina Čoga, predstavnica blagovne znamke Sola.

Katja Grosman, Pristop; Neja Prosenjak, zmagovalka v kategoriji #zasoliraj in Tina Čoga, predstavnica blagovne znamke Sola. foto: Marko Vavpotič/M24

Zmagovalke letošnjega izbora.

Zmagovalke letošnjega izbora. foto: Marko Vavpotič/M24

prejšnji članek
Hailey ponosna na nov priimek
Obsedena!
Hailey ponosna na nov priimek
naslednji članek
Letos so in takšni salonarji
Obsedena!
Letos so in takšni salonarji
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska