Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Top Smrklja
 

Še 10 dni do finala!

16. 11. 2015; 05.00
Avtor: Ana K.
top najstnice

foto: Peter Irman

Svojo finalistko podpri na velikem finalu Top najstnice.

Samo še deset dni te loči od težko pričakovane prireditve Top najstnica 2015. Prav si slišala, le še nekaj dni in znano bo, kdo je dekle, ki je osvojilo najbolj želen naziv ta hip. Seveda pa ta dogodek ne bo popoln, če se nam ne boš pridružila tudi ti. Pridi in podpri svojo favoritko na poti do zmage.

Čakajo te številna presenečenja in kot smo ti pred nekaj dnevi obljubili, ti tokrat razkrivamo že prvo. Voditelj najbolj norega in bombastičnega izbora bo Klemen Bunderla. Govorimo o letošnjem zmagovalcu televizijskega šova Znan obraz ima svoj glas, ki je izvrsten imitator in glasbenik, svojo ljubezen do mikrofona pa dokazuje tudi v Aktualovem studiu in na glasbenih odrih po Sloveniji. Noro, se strinjaš? To pa še ni vse. Na odru se bodo vihteli še številni drugi znani obrazi.

Zdaj veš, zakaj moraš priti?

V koledarček si zabeleži ta datum: 26. november. Ta dan moraš ob 18.00 uri priti v ljubljansko Supernovo na Rudniku in se zabavati z nami in našimi top dekleti.

Naj pa te spomnimo, da glasovanje za Top net najstnico še vedno poteka. Pohiti in glasuj za svojo izbranko, ker nimaš več veliko časa.

Klemen Bunderla

Klemen Bunderla

prejšnji članek
Kdaj je pravi čas za obisk frizerja?
Lepotičenje
Kdaj je pravi čas za obisk frizerja?
naslednji članek
Se bo res poročila?
Obsedena!
Se bo res poročila?
Preberite tudi