favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

Smrklja Njena.si
Top Smrklja
 

Top najstnica 2015

12. 6. 2015; 09.28
Avtor: Katarina
uvodna (2)

foto: Peter Irman

Postani velika zmagovalka!

Ja, to lahko postaneš prav ti in se pridružiš na odru tistim dekletom, ki so že osvojile laskavi naslov in krasile naslovnico revije. Zato pozor: PRIJAVI SE TA TRENUTEK in ZMAGAJ!

KOGA IŠČEMO?
Iščemo najstnico, ki je simpatična, zgovorna, prijazna, polna energije in ki ji ni težko nastopati. Si to ti? Potem ne odlašaj, pošlji nam elektronsko pismo ali prijavnico in kmalu bomo navezali stik s teboj.
IMAŠ ŠE NEKAJ ČASA
Za izbor se boš lahko prijavila vse do začetka oktobra, ko bomo vsa dekleta povabili na polfinalni izbor. Tam bomo izbrali finalistke izbora, ki se bodo občinstvu predstavile v živo. A ta dekleta bo pred prireditvijo čakalo še kar nekaj obveznosti, med drugim fotografiranje za revijo TOP!, intervjuji, vaje za finalni nastop, učenje koreografije in še in še.
VELIKI FINALE
Dekleta, ki se bodo uvrstila v finale, čaka nepozabna izkušnja. Deležna bodo stilske preobrazbe, fotografiranja, intervjujev, srečanja z znanimi obrazi in lepih nagrad.
Dekle, ki bo uspelo prepričati žirijo na finalnem izboru in bo postalo top najstnica, se bo fotografiralo tudi za naslovnico revije TOP!. Več podrobnosti o izboru ti bomo zaupali v naslednjih številkah revije TOP! oziroma na spletni strani www.najstnica.si ter na Facebook profilu najstnica.si, zato nas nujno spremljaj.
TAKOJ SE PRIJAVI!


Če si že stara enajst let, nisi starejša od osemnajst let in meniš, da imaš tisto, kar iščemo, veselo na delo. Izpolni spodnjo prijavnico in nam jo pošlji na že znani naslov. Da pa bo prijava pravilno izpolnjena, sledi naslednjim navodilom:
- izpolni prijavnico,
- napiši nekaj stavkov o sebi in nam zaupaj, kaj je tisto, zaradi česar si posebna (poješ, plešeš, se družiš s prijatelji …),
- priloži fotografijo (kakovostno, na kateri se dobro vidi tvoj obraz),
- vse skupaj pošlji na naš naslov: Revija TOP!, Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana Črnuče, s pripisom: 'Top najstnica'.

ALI PA NAM piši na najstnica@media24.si in nam napiši naslednje podatke:
ime, priimek, naslov, datum rojstva, GSM-številko, katero šolo obiskuješ, na kratko se nam predstavi in nam zaupaj, kaj je tisto, zaradi česar si tako posebna.
Ne pozabi priložiti svoje fotografije!


PRIJAVNICA ZA TOP NAJSTNICO 2015
IME:
PRIIMEK:
NASLOV (ULICA, POŠTNA ŠT. IN KRAJ):
DATUM ROJSTVA:
GSM:
ŠOLA:
PREDSTAVI SE:
PRILOŽI SVOJO FOTOGRAFIJO


AKCIJA!

prejšnji članek
Asimetrično
Lepotičenje
Asimetrično
naslednji članek
Misija: Bodi "kul" punca!
Moj life
Misija: Bodi "kul" punca!
Preberite tudi
Izbrano za vas