nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

Smrklja Njena.si
TikTok
 

Slovenski radijci presegli milijon

19. 10. 2023; 03.22
Avtor: K.M.
radio antena

Slavje v studiu Radia Antena. foto: Radio Antena

V studiu Radia Antena je bilo danes praznično in slastno kot že dolgo ne. Ekipa je namreč praznovala prav poseben dosežek - miljon všečkov na TikToku.

Voditelji Jaka Peterka, Kaja Kovačič, Matic Herceg in Birko, ter urednik Jean Frbežar so ta dan proslavili s slastno torto, šampanjcem, baloni in z veliko smeha. »Občutki ob tem so nori, neverjetni. Dosežek ena a. Moram še vprašati, če lahko s temi lajki jutri plačam položnice,« je v smehu dejal vedno zabavni voditelj Jaka Peterka, ki z Ondino Kerec poslušalce zbuja v Anteninem zajtrku.

»Lepo je dobiti potrditev, da smo ljudem všeč, da jim je všeč to kar delamo, da smo jim zabavni in nas radi ne samo poslušajo, ampak tudi gledajo. TikTok je platforma, ki je drugačna od Facebooka in Instagrama, temelji na video vsebini. Če želiš, da si nekdo vzame čas za tvoj video, je treba vedeti, kako v prvih parih sekundah pritegniti občinstvo, da video pogleda do konca,« je razložila voditeljica Kaja Kovačič, ki hkrati skrbi tudi za Antenina družbena omrežja.

prejšnji članek
Timothée Chalamet in njegova zveza z Kylie Jenner
Obsedena!
Timothée Chalamet in njegova zveza z Kylie Jenner
naslednji članek
Kako zjutraj lažje vstati?
Moj life
Kako zjutraj lažje vstati?
Preberite tudi