oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znane Slovenke blestijo s kratkimi

26. 9. 2017; 08.00
Avtor: L.P./Zvezde
Saša Einsiedler

foto: Šimen Zupančič

Kratke pričeske so včasih veljale za neženstvene, a ker so se meje med moškimi in ženskimi trendi že zdavnaj zabrisale, je tudi to prepričanje povsem iz mode. Da so kratki lasje včasih celo boljša odločitev, dokazujejo svetovne zvezdnice, kot so Kristen Stewart, Cara Delevingne in Ruby Rose, prav nič pa ne zaostajajo niti znane Slovenke – izbrali smo jih nekaj, ki so vam lahko v navdih, če ste si to jesen zaželeli osvežiti videz.

Anela Šabanagić oziroma Streetchatella je ena najbolj prepoznavnih slovenskih blogerk, poleg svojih izvirnih in sodobnih modnih kombinacij in krajev, ki jih obišče, pa že od samega začetka navdušuje tudi z blond paževsko pričesko, ki je včasih krajša, spet drugič malo daljša, vedno pa jo zna oblikovati izvirno in modno.

Igralko Medeo Novak iz Ene žlahtne štorije smo spoznali kot dolgolasko, potem pa je presenetila s kratko pričesko, ki ji očitno ustreza, saj pri njej vztraja še danes.

Prava modna kameleonka je tudi mlada pevka Anja Kotar, ki blond »pixie« pričesko, ki jo občasno popestri tudi z drugimi barvami, nosi tako dobro, da je, ko se je Anja pojavila na sceni, podobna pričeska gotovo zamikala marsikatero dekle.

foto: Jani Ugrin

Med starejšimi damami velja opozoriti na dve voditeljici, ki sta kratki pričeski nosili že leta, preden so uporniške kratke pričeske prišle v modo, dandanes pa sta njuni pričeski skorajda njun zaščitni znak in si ju kot dolgolaski težko predstavljamo. To sta Rosvita Pesek in Saša Einsiedler, ki sta si poleg tega, da ju druži naklonjenost do kratkih las, celo malce podobni.

Rosvita Pesek foto: Jani Ugrin

Nekdanja voditeljica, zdaj pa slaščičarska mojstrica Jelena Vadnjal ni drzna le, kar zadeva dolžino las, ampak pogumno eksperimentira tudi z različnimi barvami. V kombinaciji z močnimi ličili in razigranim slogom je ustvarila svoj edinstven in prepoznaven videz.

Jelena Vadnjal foto: POP TV

prejšnji članek
Nekdanji manekenki družbo dela pujs Marino
Svet slavnih
Nekdanji manekenki družbo dela pujs Marino
naslednji članek
Melania Trump zavihala rokave in se spustila na kolena
Svet slavnih
Melania Trump zavihala rokave in se spustila na kolena