16-letna Tjaša Korošec prepričala žirijo

Včeraj smo na tradicionalnem izboru v ljubljanski Supernovi dobili letošnjo TOP NAJSTNICO!

Tia, Tjaša in Stella.

Tia, Tjaša in Stella.

Včeraj v poznopopoldanskih urah se je v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik odvila najstniška zabava leta, na kateri sta priljubljena najstniška revija TOP! Za najstnike in spletna stran www.najstnica.si s pomočjo strokovne žirije izbirali in izbrali top najstnico.

019mv.jpg

Naziv, ki se podeljuje na podlagi simpatičnosti, aktivnosti in pozitivne naravnanosti mladih tekmovalk, je letos pripadel Tjaši Korošec iz Šentjurja. Prva spremljevalka je postala Tia Petek iz Ljubljane, druga spremljevalka pa Stella Tretnjak iz Laškega, ki je tista najstnica, ki je prejela največ podpore na spletni strani www.najstnica.si in se je razveselila tudi naziva »top net najstnica«. Prireditev sta odlično vodila mlada in perspektivna slovenska igralca, Ronja Matijevec in Matija Brodnik, za izvrstno glasbeno razpoloženje pa je poskrbela vzhajajoča slovenska glasbena zvezda, ravno tako še najstnica – Lara Kadis.

002mv.jpg
Lara Kadis
Marko Vavpotič/M24

Za naziv top najstnica se je letos potegovalo več kot 120 kandidatk, dvanajstim pa je uspelo prepričati uredništvo revije Top! Za najstnike in spletne strani www.najstnica.si ter se prebiti med finalistke, in sicer: Asii Pašič iz Ljubljane, Tii Petek iz Ljubljane, Stelli Tretnjak iz Laškega, Tjaši Korošec iz Šentjurja, Lauri Osenk iz Domžal, Isabelli Podbregar iz Trbovelj, Anji Zalar iz Begunj pri Cerknici, Zarji Kozar iz Pristave, Urški Krajnc iz Zreč, Ines Kolarič iz Kranjske Gore, Nadji Peček iz Ljubljane in Ines Osenjak iz Nove Gorice.

011mv.jpg
Finalistke v družbi Kristijana Flegarja, center managerja Supernove.

O zmagovalki, z izjemo top net najstnice, je letos odločala žirija v sestavi: Iryna Osypenko Nemec, uspešna manekenka in fotomodel ter obraz NC Supernova Ljubljana Rudnik, Ana Grošelj, predstavnica blagovne znamke naravnih ženskih higienskih izdelkov Lunay, Simona Dakič Nemanič, odgovorna urednica revije Zvezde, Jona Slaček, predstavnica plesne skupine Artifex, in Katja Kaja Mejač, predstavnica uredništva revije Top! Za najstnike in spletne strani najstnica.si.

16-letna Tjaša Korošec iz Šentjurja se je opisala kot komunikativna, nasmejana in pozitivna in to energijo je vsekakor kazala tudi na odru, kjer so morale tokrat kandidatke prepričati z zgolj dvema odgovoroma. Tjaši, ki si želi postati učiteljica in psihologinja, poleg tega pa je mnenja, da mora biti vsak človek najpomembnejši sam sebi; oder in množica nista predstavljala prav nobenih težav.

010mv.jpg
Tia, Tjaša in Stella.
Marko Vavpotič/M24Prvič letos je bila izbrana tudi Lunay najstnica 2017, in sicer je moralo vseh dvanajst kandidatk reševati Lunay izzive ter na svojih profilih na Facebooku in Instagramu ozaveščati svoje vrstnice o tem, kako pomembno je izbrati naravne materiale pri intimni negi. Izbrana je bila tista, ki je to delo opravila najbolj prepričljivo, izvirno in kvalitetno - 16-letna Tjaša Korošec, ki je tako domov odšla ovenčana s kar dvema lentama.

015mv.jpg
Tia, Tjaša in Stella z Ano, predstavnico podjetja Lunay.
Marko Vavpotič/M24

Tri izbranke letošnjega izbora Top najstnica 2017 bodo krasile naslovnico naslednje številke revije TOP! Za najstnike, za nagrado so prejele celoletno naročnino na revijo Top! Za najstnike, zmagovalka je prejela darilno kartico Supernove v vrednosti 100 evrov, čudovite pakete so zanjo ter za obe spremljevalki in top net najstnico pripravili pri podjetju Dominur, ki zastopa blagovno znamko Essence, nakupovalno središče Supernova Ljubljana Rudnik pa bo ravno tako nagradilo tudi preostale top najstnice – top net najstnica prejme darilno kartico v vrednosti 50 evrov, prva spremljevalka v vrednosti 30 evrov in druga spremljevalka v vrednosti 20 evrov. Spletna trgovina NajNakupi.si je vsem štirim najboljšim podarila komplet kozmetike, založba Učila International knjigo Preden se poslovim, podjetje Deichmann pa vsaki bon v vrednosti 100 evrov za nakup v njihovih trgovinah. Blagovna znamka naravnih ženskih higienskih izdelkov Lunay pa ni bogato obdarila le izbrane Lunay najstnice, ampak je pripravilo uporabne darilne pakete za vse finalistke in tako storilo še korak naprej k ozaveščanju mladih o naravnih ženskih higienskih izdelkih.

005mv.jpg
Za odlično vzdušje so poskrbeli tudi Nipke, Lara Kadis in Trkaj.
Marko Vavpotič/M24Izpostaviti velja tudi 16-letno Laro Kadis, ki smo jo na prireditvi Femme Fatale 2017 spremljalo v nekoliko bolj intimni luči, tokrat pa je oder zasedla s prekaljeno zasedbo spremljevalnih glasbenikov, pestrim naborom predelav in svojo prvo avtorsko skladbo, For Love. Za nameček je v finalni točki večera združila moči s priljubljenima Trkajem in Nipkejem v zdaj že kar himni mlade generacije, Vsi smo na istem, že tako eksploziven nastop pa so še dodatno popestrile plesalke vrhunske skupine The Artifex.