tanja dimitrievska alica Odkrito.si

Slovenska igralka kmalu ločena od hčere?

louis spencer Svet24.si

Lepi aristokrat je obnorel Britanke

yubari, meloni Svet24.si

FOTO: Neverjetno, rekordnih 25.000 evrov vredni ...

hrvaška, plaža Svet24.si

Na tej jadranski plaži boste za ležalnike in ...

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

rebeka the biggest loser Njena.si

Preslepili Rebeko in jo izločili

andrej sifrer Njena.si

Andrej Šifrer v tujini doživel to

Izberi svojo favoritko in glasuj!

Glasovanje za Top najstnico 2016 se je pričelo!

Foto: Andraž Martinšek

Izbrali smo dvanajst finalistk izbora Top najstnica 2016. Dvanajst deklet, ki se ti bodo cel mesec intenzivno predstavljale na naši strani www.najstnica.si, 23. novembra 2016 ob 18. uri pa jih boš lahko tudi v živo spoznala in spodbujala na finalni prireditvi, ki bo potekala v ljubljanski Supernovi. Do takrat pa lahko vsak dan, vsake tri ure, glasuješ tudi za svojo favoritko. Si jo že izbrala? 

V finalni izbor so se s svojo najstniško energijo, pozitivno naravnano osebnostjo in posebnim žarom uvrstila dekleta, ki po našem mnenju najbolje poosebljajo različne najstniške karakterje. Na povezavi Top Najstnice si lahko prebereš nekaj več o vseh dekletih in tudi vsake tri ure glasuješ za svojo favoritko, oziroma za dekle, za katero misliš, da bi morala postati Top net najstnica 2016. 

topnajstnicaslika.jpg

Za TOP NET NAJSTNICO lahko glasujejo vsi obiskovalci spletne strani www.najstnica.si, vsake tri ure. NAJSTNICA, ki zbere največ glasov do 20.11.2016 do 23:59, postane TOP NET NAJSTNICA. Najstnica, ki postane TOP NET NAJSTNICA, se prav tako na glavni prireditvi, 23. novembra v Supernovi Ljubljana-Rudnik poteguje za ostale nazive, tj. 1. spremljevalka TOP NAJSTNICE, 2. spremljevalka TOP NAJSTNICE in TOP NAJSTNICA 2016.