Ne zamudi te priložnosti

Morda iščemo ravno tebe!

Smo v zadnji fazi zbiranja prijav za letošnji izbor Top najstnica 2016. Zadnji čas, da se odločiš in se prijaviš. To lahko naredita tudi skupaj s svojo najboljšo prijateljico, ali pa le njo prepričaj v prijavo, če misliš, da je ona tisto dekle, ki jo iščemo. 

Lansko leto je žirijo prepričala simpatična športnica Laura Sarafinov iz Kamnika, ki je dobesedno izžarevala svojo pozitivno energijo. Letos pa jo lahko naslediš ravno ti!

Kdo je prava TOP NAJSTNICA? Pravzaprav je to lahko vsako dekle, a le če ima tisto posebnost, ki jo dela nekoliko drugačno, samosvojo in posebno od drugih. Če si torej stara 11 let in ne starejša od 18, dobro pišeš, poješ, igraš, fotografiraš, rišeš in skratka počneš nekaj, kar te dela drugačno od drugih, potem sprejmi izziv in se prijavi na izbor TOP NAJSTNICA.

PRIJAVI SE!
Prijava je preprosta, samo sledi naslednjim navodilom:
Piši nam na najstnica@media24.si in nam napiši naslednje podatke: ime, priimek, naslov, datum rojstva, GSM-številko, katero šolo obiskuješ, na kratko se nam predstavi in nam zaupaj, kaj je tisto, zaradi česar si tako posebna.
Ne pozabi priložiti svoje FOTOGRAFIJE!