Top! najstnica: NUJNO SE PRIJAVI

Prijave na TOP NAJSTNICO bodo potekale vse do septembra, to pa je odlična priložnost tudi zate!

Zvezdnica serije Usodno vino Inja Zalta je združila moči z režiserjem Mitjo Okornom, ki ji je dal glavno vlogo v glasbenem videospotu poljske skupine.

Zvezdnica serije Usodno vino Inja Zalta je združila moči z režiserjem Mitjo Okornom, ki ji je dal glavno vlogo v glasbenem videospotu poljske skupine.

Foto: arhiv svet24

Misliš, da nimaš šans, ker se na izbor vsako leto prijavi več kot sto deklet! MOTIŠ SE! Ravno TI nas lahko prepričaš – IN ZMAGAŠ!

Kaj moraš imeti?
TOP NAJSTNICA JE:
- nasmejana
- komunikativna
- navihana
- razigrana
- spogledljiva
- simpatična
- zgovorna!
Imaš nekatere lastnosti, ki smo jih našteli zgoraj ali pa kar vse? Potem se TAKOJ PRIJAVI IN NE ZAMUDI SUPER PRILOŽNOSTI!

ČASA ZA PRIJAVE LE MALO!
Za izbor se boš lahko prijavila vse do začetka jeseni, ko bomo vsa dekleta povabili na polfinalni izbor. Tam bomo izbrali finalistke izbora, ki se bodo občinstvu predstavile v živo. Ta dekleta pa bo pred prireditvijo čakalo še kar nekaj obveznosti, med drugim fotografiranje za revijo TOP! Za najstnike, intervjuji, vaje za finalni nastop, učenje koreografije in še in še.

KAJ ČAKA NATE?
Dekleta, ki se bodo uvrstila v finale, čaka nepozabna izkušnja. Deležna bodo stilske preobrazbe, fotografiranja, intervjujev, srečanja z znanimi obrazi in lepih nagrad.
Dekle, ki ji bo uspelo prepričati žirijo na finalnem izboru in bo postalo top najstnica, se bo fotografiralo tudi za naslovnico revije TOP! Več podrobnosti o izboru ti bomo zaupali v naslednjih številkah revije TOP! oziroma na spletni strani www.najstnica.si, zato nas nujno spremljaj.

Si stara od 11 do 18 let? Potem takoj v akcijo!
Če si že stara enajst let, nisi starejša od osemnajst let in meniš, da imaš tisto, kar iščemo, veselo na delo. 

PRIJAVA NA TOP NAJSTNICO TE ČAKA TUKAJ!