Preveri, ali si dovolj simpatična?

Ta korak je zelo preprost!

Vsaka najstnica je na svoj način zelo posebna, simpatična in iskriva. Pa si ti tista, ki s svojo osebnostjo najbolj izstopaš?

Tudi v letošnjem letu bomo proti koncu meseca izbrali Top najstnico, ki bo s tem nazivom nadomestila lanskoletno zmagovalko Lauro Sarafinov. Prijave že zbiramo, zato preveri, ali je to priložnost tudi zate!

Si stara najmanj 11 let in nisi starejša od 18? Si iskriva, zanimiva, komunikativna, vedno pripravljena na dobro zabavo, brez težav pomagaš drugim in na življenje gledaš s pozitivnimi očmi? Si dobra prijateljica, ki vedno najde čas za najbližje, hkrati pa se ukvarjaš še s kakšno posebno aktivnostjo? Si želiš spoznati svet medijev in zabave?

KAJ ŠE ČAKAŠ?
Nikar ne čakaj, morda ravno TI postaneš naša najboljša! Prijavi se nam, piši nam na mail: najstnica@media24.si in napiši svoje podatke: ime, priimek, naslov, datum rojstva, šola, ki jo obiskuješ ter kontaktno številko. Ne pozabi pa priložiti tudi svoje fotke. Lahko narediš seveda selfi! In seveda še ena pomembna stvar: predstavi se nam! Napiši, kaj te dela posebno in zakaj bi prav ti postala top!

In še pomembno obvestilo
S tvojo prijavo na tekmovanje se morajo strinjati tudi starši. Zato jih vprašaj za dovoljenje, potem pa se prijavi!