V prvih dveh dneh skoraj 20 prijav!

Čeprav smo šele pred tremi dnevi odprli možnost za prijavo na tekmovanje TOP! NAJSTNICA, se je v prvih dveh dneh prijavilo rekordno število najstnic!

Tekmovanje bo NOVEMBRA!
Ker nas že sprašujete, kdaj bo potekal polfinalni izbor, naj vam povemo, da bomo prijave za TOP! NAJSTNICO zbirali vse do septembra. Takrat bomo vse prijave temeljito pregledali (skupaj s poslanimi fotografijami) in potem povabili 50 najstnic, ki nas bodo najbolj prepričale, na predizbor. 

Odložitev bo res težka!
Da bo letos še posebej pestro, pričajo že prve prijave. V dveh dneh smo namreč dobili že skoraj 20 prijav na TOP! NAJSTNICO, tako da verjamemo, da bo do septembra prijav zares ogromno. 

KAJ ŠE ČAKAŠ?
Nikar ne čakaj, morda ravno TI postaneš naša najboljša! Prijavi se nam, piši nam na mail: najstnica@media24.si in napiši svoje podatke: ime, priimek, naslov, datum rojstva, šola, ki jo obiskuješ ter kontaktno številko. Ne pozabi pa priložiti tudi svoje fotke. Lahko narediš seveda selfi! In seveda še ena pomembna stvar: predstavi se nam! Napiši, kaj te dela posebno in zakaj bi prav ti postala top!

In še pomembno obvestilo
S tvojo prijavo na tekmovanje se morajo strinjati tudi starši. Zato jih vprašaj za dovoljenje, potem pa se prijavi!