Kdo je Laura Sarafinov

Top najstnica 2015

Lansko leto so slavile te lepotičke.

Lansko leto so slavile te lepotičke.

Konec meseca novembra smo v ljubljanski Supernovi dobili prvo zmagovalko izbora Top najstnica 2015. To je postala simpatična 12-letna Laura Sarafinov, rva spremljevalka je postala Laura Lever iz Podgorja pri Letušu, druga spremljevalka pa Nika Žun iz Vodic. Top net najstnica 2015, tista, ki si jo izbrala ti, pa je postala Sara Horvat. 

Od samega izbora je minilo že kar nekaj časa, a deklet zagotovo še nisi do potankosti spoznala. Kdo sploh so? S čim se ukvarjajo? Kakšni so njihovi hobiji? Kaj si želijo postati? 

Naj ti zaupamo, da želi Top najstnica 2015, Laura Sarafinov, slediti našim stopinjam in postati novinarka ter voditeljica. Top net najstnica 2015, Sara Horvat, simpatična Prekmurka, bo izbor izkoristila za snovanje svoje kariere v manekenskem svetu. Lauro Lever, prvo spremljevalko, boš morda čez nekaj let spremljala preko TV zaslonov in za njo navijala na športnih prireditvah. Druga spremljevalka, Nika Žun, pa je že priznala, da ni tipična najstnica. 

Več o naših simpatičnih dekletih pa si lahko prebereš v tiskani izdaji številke Top! Za najstnike, kjer te čaka tudi poročilo iz samega finalnega izbora.