stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Niki Zorjan se je izpolnila močna želja

16. 1. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Nika Zorjan

Nika Zorjan foto: Neo Visuals

Pevka Nika Zorjan te želje več tednov ni skrivala pred javnostjo. Zato je dejstvo, da se ji je izpolnila, še toliko bolj zadovoljivo.

Nika Zorjan je bila v zadnjem obdobju dobesedno obsedena s pesmijo Ena bolha za pomoč, s katero je pred dobrima dvema mesecema navdušil Ansambel Saša Avsenika. Pesem ima na YouTube kanalu trenutno več kot 1,3 milijona ogledov, pod besedilo pa se podpisujeta Kože potrebuješ in Jasna Kuljaj. Nika je o tem, da si z ansamblom želi zapeti, govorila tudi na številnih gostovanjih. Tudi na Veseljaku, kjer je povedala sledeče: 

"Ko so Avseniki izdali pesem Eno bolha za pomoč ... jaz sem obsedena s to pesmijo. Ne vem, kaj se je zgodilo. Še zdaj si jo vedno znova predvajam. Ker me spravi v dobro voljo." Takrat pa jo je z voditeljem Tomažem Rotom tudi v živo odpela. Posnetek tega najdete tukaj ali pod prispevkom. 

Izpolnjena želja

Nika pa je z Ansamblom Saša Avsenika tik pred koncem leta 2022 tudi zapela. Pridružila se jim je namreč na odru silvestrske oddaje V petek zvečer in navdušila tako gledalce pred malimi ekrani kot tudi gledalce v studiu. 

prejšnji članek
Challe Salle je postal očka
Obsedena!
Challe Salle je postal očka
naslednji članek
FOTO: Igralci filma Kapa tudi uradno prejeli zlato rolo
Obsedena!
FOTO: Igralci filma Kapa tudi uradno prejeli zlato rolo
Preberite tudi