Rok Vihar 2 Svet24.si

Fatalni moški za leto 2022 je igralec Rok Vihar

spolno nadlegovanje Svet24.si

Direktor ZD medicinski sestri: "Bi rada vedela, ...

Tatjana Bobnar_11 Necenzurirano

Igra Tatjane Bobnar in napad na Roberta Goloba ...

damir crncec pl4 Reporter.si

Državni sekretar D. Črnčec: Po dolgem blatenju ...

pretep Ekipa24.si

Hud pretep košarkaric! Kriki so doneli in pesti ...

natalija-verboten Odkrito.si

Natalija Verboten - Po 15 letih se je vrnil njen ...

Luis Enrique Ekipa24.si

Neee, tega ne bi smeli narediti! Tako surovo se je...

V Ljubljano prihaja član zasedbe One Direction

Vesela novica za vse njegove slovenske oboževalke.

One Direction

One Direction

Foto: Profimedia

Priljubljeni član nekdanje zasedbe One Direction Louis Tomlinson je predstavil novo pesem in ob tem napovedal evropsko turnejo za leto 2023. V sklopu le-te pa se bo angleški glasbenik ustavil tudi v Ljubljani. Njegov koncert bo namreč na sporedu 14. septembra 2023 v ljubljanski Areni Stožice. Dan pred tem bo sicer nastopil na Dunaju, dan za koncertom v Ljubljani pa še v Budimpešti. 

Po milijonski prodaji svojega debitantskega solo albuma “Walls” v letu 2020, se je Louis h glasbi vrnil s novim singlom “Bigger Than Me”, ki je izšel prejšnji mesec. Skladba “Bigger Than Me” je strastna pop skladba, ki se je zavihtela na številne radijske lestvice v Veliki Britaniji in ZDA.

Obe skladbi napovedujeta prihajajoči album ‘Faith In The Future', ki bo izšel 11. novembra 2022, na katerem je Louis sodeloval z znanimi imeni kot so Rob Harvey, Mike Crossey (The 1975, Wolf Alice), Dan Grech (The Killers, The Vaccines, Halsey), Nico Rebscher (Alice Merton), Joe Cross (Courteeners), in glavnim pevcem skupine Hurts, Theom Hutchcraftom. Med snemanjem albuma je imel Louis le en cilj: ustvariti zbirko skladb, ki bi bile primerne za spektakularen koncertni show - s samozavestjo lahko potrdimo, da je bil tej nalogi kos.

Louis Tomlinson.jpg
Louis Tomlinson
Profimedia

V letu 2021 se je Louis zapisal v Guinnessovo knjigo rekordov kot solo moški izvajalec z največ livestreami enega koncerta. Louis je namreč gostil največji live-stream koncert kadarkoli, saj je za ogled tega spletnega koncerta, prodal več kot 160.000 vstopnic svojim oboževalcem iz več kot 110 držav in z zbranimi sredstvi podprl več pomembnih dobrodelnih organizacij in združenj delavcev v zabavni industriji, ki jih je občutno prizadela pandemija.