Ruski predsednik Vladimir Putin Svet24.si

VIDEO: Putin naj bi imel tri dvojnike, po tem jih ...

Ragnitz, neznan plin Svet24.si

FOTO: Alarm streljaj od slovenske meje, na nebu se...

Branko Marinič Necenzurirano

Župan skriva, komu je prodal zemljo, ki jo ...

ales-primc_bobo Reporter.si

Še en Primčev referendum ni mogoč: pridružitev...

cene prevc pm Ekipa24.si

Presenečenje! Eden najboljših Slovencev se ...

Ivan Šmergut Njena.si

Ivan lažji za 15 kilogramov zaključil snemanje ...

tim lobinger Ekipa24.si

Oglasil se je veliki šampion in sporočil zelo ...

Igralka Vesna Ponorac spet zvezda videospota

Pevec Mark Zebra in igralka Vesna Ponorac sta se pred kamerami povsem sprostila.Se je med njima utrnila iskrica? Preverite, zakaj so se pevcu uresničile sanje in kakšne čare je pokazala zapeljiva Vesna ...

Vesna Ponorac

Vesna Ponorac

Foto: pr

Mark Zebra je uresničil svoje sanje in skupaj s Steffaniom (Game Over) posnel duet z nalovom BORA BORA.

Vroči ritmi skladbe BORA BORA, ki ji Mark in Steffanio prilagata tudi videospot, nas ne puščata niti malce ravnodušne. Glavno vlogo v videospotu sta Mark in Steffanio zaupala mladi in zapeljivi Vesni Ponorac, ki jo širša javnost pozna iz serij Gospod profesor, Gorske sanje in Česnovi.   

Vesna Ponorac
Vesna Ponorac
pr

Mark in Vesna sta se pred kamerami več kot očitno zelo sprostila, o čemer se lahko prepričate tudi v videospotu.

Se je med Vesno in Markom utrnila iskrica?                               

"Vesna je prijetna in zelo prijazna punca. Kljub svoji prepoznavnosti in zgodnji karieri je ohranila iskrenost in pristnost. Snemati z njo mi je bilo v užitek, nastopanja pred kamero je res vajena. Sprostila se je v trenutku, ko so se prižgale luči in je režiser zavpil "AKCIJA". Pri nekaterih ljudeh preprosto čutiš, zakaj so poslani na svet in Vesna je definitivno ena izmed njih. Rojena je za svet fotografije in filma, ob vsem tem pa še uživa," pove Mark.             

mark-zebra, videospot, bora-bora
Vesna in Mark
PR

Od idola iz najstniških let do glasbenega kolega            

Če bi mi kdaj rekli, da bom posnel duet s svojim idolom in najstniških let, mu ne bi verjel niti v sanjah. Vse GAME OVER pesmi namreč poznam na pamet že od malih nog, bil sem tudi na njihovi Popstars turneji in to so spomini, ki mi bodo ostali za vedno. To, da danes ustvarjam in v svet pošiljam skladbo skupaj s Steffaniom, si resnično štejem v čast. To sodelovanje mi je dalo ogromno motivacije, pa tudi zavedanja, da stopam po pravi poti. BORA BORA, ki je bila prvotno čisto nekaj drugega, je bila že skoraj dokončana in pripravljena, da ji priložimo še videospot. Potem pa sem čisto po naključju spoznal Steffania in beseda je stekla o prihodnjih projektih. Pokazal sem mu skladbo in takoj je sprejel moj predlog, da napiše besedilo. V trenutku, ko je zaslišal ritme komada, pa ga je, kot pravi, odpeljalo v tople kraje in tako je nastala: BORA BORA. S Steffaniom sva skozi celoten projekt postala res dobra prijatelja in lahko rečem samo, da so energije stekle in vse je tako, kot mora biti. 

mark-zebra, videospot, bora-bora
Snemanje videospota za pesem BORA BORA
PR

 Melodijo za skladbo je Mark napisal sam            

Melodijo vroče pesmi BORA BORA  je Mark napisal sam, pod besedilo pa se torej podpisuje Steffanio. Moderni latino ritmi, ki jih je produciral mojster KREŠIMIR TOMEC, v celoto poveže nagajivo poletno besedilo, ki ga začini še "rap" del. Videospot je tokrat delo Roka Maverja. V BORA BORA polagam vse svoje upe, takoj ti zleze pod kožo in zanjo imam res dober občutek. Oboževalcem zagotavljam dober "vibe" in odklop možganov. ?  Štirje meseci truda so poplačani, z izdelkom smo vsi zadovoljni in sedaj upamo samo še na to, da bodo pesem BORA BORA oboževalci vzeli za svojo.

mark-zebra, videospot, bora-bora
Snemanje videospota za pesem BORA BORA
PR

mark-zebra, videospot, bora-bora
Snemanje videospota za pesem BORA BORA
PR