stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

To so obrazi modre ekipe šova Exatlon

29. 8. 2022; 11.20
Avtor: PR / V.M.
eaxatlon modra ekipa jure

Modra ekipa foto: edit: njena.si

Rdečo ekipo tekmovalcev nove sezone Exatlona ste že spoznali, zdaj pa vam predstavljamo še obraze njihovih izzivalcev. To je modra ekipa ...

Rdečo ekipo smo že spoznali, na osupljivih poligonih v vroči Dominikanski republiki pa se bo z njo spopadla modra ekipa izzivalcev. Med njimi je 26-letni Boris Vidović iz Ljubljane, ki je nekdanji profesionalni nogometaš, lani pa je v nemški Bundesligi s klubom postal državi prvak v futsalu. Na poligone se podaja tudi 41-letna Andreja Košir iz Mavčič, ki je mojstrica borilnih veščin in prava športna navdušenka, ki je tudi mama dveh otrok. Starš je tudi 43-letni Marko Vnuk iz Maribora, ki ga je na Exatlon prijavila hčerka. Vsestranski športni navdušenec se lahko pohvali s črnim pasom v aikidu.

Boris Vidović foto: Planet TV

Medtem ko je Marko med najstarejšimi tekmovalci, pa je letos med najmlajšimi 20-letna osebna trenerka Pika Miškulin iz Ljubljane, katere največji športni dosežek je naslov državne prvakinje v akrobatskem rokenrolu. V modri ekipi sta tudi 27-letni Jaka Polak, ki se trenutno najbolj posveča fitnesu, in 21-letna Karolina Siročič, katere športna ljubezen je tenis, oba pa prihajata iz Ljubljane.

Na poligonih bomo lahko v modrem dresu videli še 29-letnega Luko Burjo iz Kamnika, ki zase pravi, da je adrenalinski odvisnik, zadnjih pet let pa se posveča predvsem vadbi "street workout", postavil je tudi državni rekord v držanju deske. Ekipo dopolnjuje še 23-letna Tjaša Lepej iz Slovenj Gradca, ki je sedem let trenirala atletiko in obožuje tekmovanja ter adrenalin, povezan z njimi.

Tjaša Lepelj foto: Planet TV

Tako modra kot rdeča ekipa bosta v izjemno težkih pogojih in napornih fizičnih izzivih tekmovali za skupne, pa tudi za individualne zmage. Na koncu najtežjega športnega tekmovanja na televiziji bosta zmagovalca namreč dva: najboljša tekmovalka in najboljši tekmovalec, ki bosta poleg pokala prejela tudi vsak po 50 tisoč evrov.

Andreja Košir

Andreja Košir foto: Planet TV

Karolina Siročič

Karolina Siročič foto: Planet TV

Jaka Polak

Jaka Polak foto: Planet TV

Marko Vnuk

Marko Vnuk foto: Planet TV

Luka Burja

Luka Burja foto: Planet TV

Pika Miškulin

Pika Miškulin foto: Planet TV

prejšnji članek
Igralka iz serije Gorski zdravnik se je na skrivaj poročila
Obsedena!
Igralka iz serije Gorski zdravnik se je na skrivaj poročila
naslednji članek
Najbolj kul telefon za boljši začetek šole
Obsedena!
Najbolj kul telefon za boljši začetek šole
Preberite tudi