Ruski predsednik Vladimir Putin Svet24.si

VIDEO: Putin naj bi imel tri dvojnike, po tem jih ...

Ragnitz, neznan plin Svet24.si

FOTO: Alarm streljaj od slovenske meje, na nebu se...

Branko Marinič Necenzurirano

Župan skriva, komu je prodal zemljo, ki jo ...

ales-primc_bobo Reporter.si

Še en Primčev referendum ni mogoč: pridružitev...

Messi Ekipa24.si

Uf, kako je odjeknilo! Se Messi poleti res vrača ...

Anamarija snemanje Njena.si

Koliko ur na dan snemajo Exatlon?

nzs tk Ekipa24.si

NZS na pomoč pri predsedniških volitvah! ...

To so obrazi modre ekipe šova Exatlon

Rdečo ekipo tekmovalcev nove sezone Exatlona ste že spoznali, zdaj pa vam predstavljamo še obraze njihovih izzivalcev. To je modra ekipa ...

Modra ekipa

Modra ekipa

Foto: edit: njena.si

Rdečo ekipo smo že spoznali, na osupljivih poligonih v vroči Dominikanski republiki pa se bo z njo spopadla modra ekipa izzivalcev. Med njimi je 26-letni Boris Vidović iz Ljubljane, ki je nekdanji profesionalni nogometaš, lani pa je v nemški Bundesligi s klubom postal državi prvak v futsalu. Na poligone se podaja tudi 41-letna Andreja Košir iz Mavčič, ki je mojstrica borilnih veščin in prava športna navdušenka, ki je tudi mama dveh otrok. Starš je tudi 43-letni Marko Vnuk iz Maribora, ki ga je na Exatlon prijavila hčerka. Vsestranski športni navdušenec se lahko pohvali s črnim pasom v aikidu.

Boris Vidović
Boris Vidović
Planet TV

Medtem ko je Marko med najstarejšimi tekmovalci, pa je letos med najmlajšimi 20-letna osebna trenerka Pika Miškulin iz Ljubljane, katere največji športni dosežek je naslov državne prvakinje v akrobatskem rokenrolu. V modri ekipi sta tudi 27-letni Jaka Polak, ki se trenutno najbolj posveča fitnesu, in 21-letna Karolina Siročič, katere športna ljubezen je tenis, oba pa prihajata iz Ljubljane.

Na poligonih bomo lahko v modrem dresu videli še 29-letnega Luko Burjo iz Kamnika, ki zase pravi, da je adrenalinski odvisnik, zadnjih pet let pa se posveča predvsem vadbi "street workout", postavil je tudi državni rekord v držanju deske. Ekipo dopolnjuje še 23-letna Tjaša Lepej iz Slovenj Gradca, ki je sedem let trenirala atletiko in obožuje tekmovanja ter adrenalin, povezan z njimi.

Tjaša Lepelj
Tjaša Lepelj
Planet TV

Tako modra kot rdeča ekipa bosta v izjemno težkih pogojih in napornih fizičnih izzivih tekmovali za skupne, pa tudi za individualne zmage. Na koncu najtežjega športnega tekmovanja na televiziji bosta zmagovalca namreč dva: najboljša tekmovalka in najboljši tekmovalec, ki bosta poleg pokala prejela tudi vsak po 50 tisoč evrov.