Ruski predsednik Vladimir Putin Svet24.si

VIDEO: Putin naj bi imel tri dvojnike, po tem jih ...

Ragnitz, neznan plin Svet24.si

FOTO: Alarm streljaj od slovenske meje, na nebu se...

Branko Marinič Necenzurirano

Župan skriva, komu je prodal zemljo, ki jo ...

ales-primc_bobo Reporter.si

Še en Primčev referendum ni mogoč: pridružitev...

Messi Ekipa24.si

Uf, kako je odjeknilo! Se Messi poleti res vrača ...

Ivan Šmergut Njena.si

Ivan lažji za 15 kilogramov zaključil snemanje ...

tim lobinger Ekipa24.si

Oglasil se je veliki šampion in sporočil zelo ...

Denis Avdić že prvi dan izzval Miho Deželaka!

Priljubljeni jutranji program Denis Avdić Show na Radiu 1 se je danes vrnil pred radijske mikrofone. Poslušalce znova zbujajo Denis Avdić, Jana Morelj in Miha Deželak. In prav slednji je že prvi dan doživel veliko presenečenje, ki mu ga je pripravil Avdić.

Jana Morelj , Denis Avdić in Miha Deželak

Jana Morelj , Denis Avdić in Miha Deželak

Foto: radio1

Kakšno presenečenje je doživel Miha Deželak? Gremo lepo po vrsti. Kot nemara veste, bo 24. septembra slovenska nogometna reprezentanca v Stožicah igrala proti Norveški, Avdić pa je ob tem poslušalce presenetil s kartami. No, še najbolj je bil presenečen Deželak, saj so ga brez opozorila vključili v izziv, s katerim si lahko poslušalci prislužijo karte.

deželak
Deželak VS Šeško
radio1

»Dobite jih pa tako, da stavite na en drug spektakel, ki bo potekal malo prej. Ta spektakel je pa dvoboj ena na ena, med Miho Deželakom in Benjaminom Seškom. Miha, ti in najbolj vroč slovenski nogometaš se bosta pomerila ena na ena in to na stadionu v Slazburgu,« je naznanil Avdić in pozval poslušalce, naj stavijo na Deželaka ali na Šeška, če želijo vstopnice za tekmo proti Norveški.

Veliki izziv bo v sredo, 31. 8. 2022 ob 14. uri v Salzburgu. Vse podrobnosti izziva boste zvedeli v Denis Avdić Showu vsak delovnik od 5-ih do 10-ih na Radiu 1 ter na njihovih socialnih omrežjih.