Jake Abraham Svet24.si

Igralec je v 57. letu izgubil bitko z rakom

dorothy-hoffner-med-skokom-s-padalom Svet24.si

Foto: Pri 104 letih skočila s padalom

Danijel Bešič Loredan Necenzurirano

Kako so pod Bešičem Loredanom delili koncesije ...

UV-denar-kriz-pl Reporter.si

Cerkveni banksterji: kako se je slovenska Cerkev ...

damir krznar maribor Ekipa24.si

Je govoril o prihodnosti?! Krznarjeve besede po ...

Luca Ciut, Katarina Čas Njena.si

Katarina Čas končno javno pokazala srčnega ...

rogaska olimpija Ekipa24.si

Penal, ki je razburil javnost! Olimpija povedla po...

Denis Avdić že prvi dan izzval Miho Deželaka!

Priljubljeni jutranji program Denis Avdić Show na Radiu 1 se je danes vrnil pred radijske mikrofone. Poslušalce znova zbujajo Denis Avdić, Jana Morelj in Miha Deželak. In prav slednji je že prvi dan doživel veliko presenečenje, ki mu ga je pripravil Avdić.

Jana Morelj , Denis Avdić in Miha Deželak

Jana Morelj , Denis Avdić in Miha Deželak

Foto: radio1

Kakšno presenečenje je doživel Miha Deželak? Gremo lepo po vrsti. Kot nemara veste, bo 24. septembra slovenska nogometna reprezentanca v Stožicah igrala proti Norveški, Avdić pa je ob tem poslušalce presenetil s kartami. No, še najbolj je bil presenečen Deželak, saj so ga brez opozorila vključili v izziv, s katerim si lahko poslušalci prislužijo karte.

deželak
Deželak VS Šeško
radio1

»Dobite jih pa tako, da stavite na en drug spektakel, ki bo potekal malo prej. Ta spektakel je pa dvoboj ena na ena, med Miho Deželakom in Benjaminom Seškom. Miha, ti in najbolj vroč slovenski nogometaš se bosta pomerila ena na ena in to na stadionu v Slazburgu,« je naznanil Avdić in pozval poslušalce, naj stavijo na Deželaka ali na Šeška, če želijo vstopnice za tekmo proti Norveški.

Veliki izziv bo v sredo, 31. 8. 2022 ob 14. uri v Salzburgu. Vse podrobnosti izziva boste zvedeli v Denis Avdić Showu vsak delovnik od 5-ih do 10-ih na Radiu 1 ter na njihovih socialnih omrežjih.