Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Lady Gaga prihaja v Evropo

11. 3. 2022; 08.56
Avtor: K.M.
profimedia-0405631562

Lady Gaga foto: Profimedia

Ameriška pevka Lady Gaga je objavila datume dolgo odlašane svetovne turneje, v sklopu katere se bo poleti ustavila v Evropi.

Prejemnica 12 grammyjev bo turnejo 14 koncertov The Chromatica Ball tour, ki jo je naslovila po šestem albumu Chromatica, začela julija s petimi koncerti po evropskih mestih, nato pa se bo odpravila v Severno Ameriko.

Turnejo bo odprl koncert 17. julija v Düsseldorfu, ki mu bo 21. julija sledil nastop v Stockholmu, 24. julija v Parizu, dva dni pozneje pa v nizozemskem Arnhemu. Evropski del turneje bo pevka sklenila z dvema koncertoma 29. in 30. julija v Londonu.

V severnoameriškem delu turneje, ki bo trajal vse do 10. septembra, pa se bo 35-letna pevka ustavila v Torontu, Washingtonu, Bostonu, Chicagu, Atlanti, Dallasu, San Franciscu in Los Angelesu, je razvidno iz objave na pevkini uradni spletni strani.

Na Manhattnu rojena zvezdnica s pravim imenom Stefani Germanotta, znana po pesmih, kot so Bad Romance, Just Dance, Poker Face in Shallow, naj bi sprva koncertirala poleti 2020, a je turnejo prestavila najprej za eno in potem še eno leto.

Kot so zapisali pri nemški tiskovni agenciji dpa, turneja prihaja po tem, ko je Lady Gaga kot igralka letos prejela nominaciji za zlati globus in nagrado Ceha filmskih igralcev za glavno vlogo italijanske družabnice Patrizie Reggiani v drami Ridleyja Scotta Hiša Gucci.

Pevka, ki je trenutno nominirana za novih pet grammyjev, tokrat za sodelovanje s Tonyjem Bennettom pri albumu Love For Sale, se je uveljavila tudi v filmskem svetu. V priredbi muzikala Zvezda je rojena Bradleyja Cooperja, ki je v njem tudi zaigral, je dobila nominacijo za oskarja za najboljšo igralko in osvojila kipec za najboljšo pesem. Pred tem je zaigrala v TV seriji Ameriška grozljivka, na filmu je sicer debitirala v trilerju Mačeta ubija Roberta Rodrigueza.

prejšnji članek
Bi rada spoznala slovenske smučarske skakalce?
Obsedena!
Bi rada spoznala slovenske smučarske skakalce?
naslednji članek
Hladna jutra, nizke temperature in deževje-kako takrat ukrotiti lase?
Lepotičenje
Hladna jutra, nizke temperature in deževje-kako takrat ukrotiti lase?
Preberite tudi