1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Mladen Grdović Svet24.si

VIDEO: Mladen Grdović v Marezigah omagal na odru

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

Julija Patricija Novak, Cene Prevc Njena.si

Slovenski športniki pokazali svoje boljše ...

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

Gaja Prestor na Tajskem ostala ujeta v karanteni

Dopustovanje na Tajskem ji več kot očitno ni usojeno.

Gaja Prestor

Gaja Prestor

Foto: Osebni album

Slovenska pevka se je pred dnevi s fantom in prijatelji pred dnevi za dober mesec odpravila na dopust na Tajsko. Po nekaj dnevih pa so ji, vsaj prvi plani, padli v vodo. Na PCR testu je bila pozitivna na koronavirus, sicer brez simptomov, zaradi česar je morala v desetdnevno karanteno. Ta je nekoliko bolj prijetna, saj je Gaja v karanteni v hiški na plaži, tako da lahko uživa vsaj v razgledu. 

"Sedem dni po prihodu je bilo treba iti na PCR, če si staknil Covid na letalu ali po prihodu. In jaz sem ga, ne vem, sicer kje. Vsi naši so negativni, samo jaz sem bila ta "srečnica". Upam, da ostane dobro počutje. Lahko pa bi bilo tudi stokrat slabše. Če bi bila v Bangkoku pozitivna, bi bila pa 14 dni zaprta v eni sobi v bolnici," je za svoje sledilce povedala Gaja. Dodala pa je še, da s situacijo seveda ni najbolj zadovoljna. "Cel dopoldan sem se tako jokala, da me oči bolijo. Ne vem, kdaj sem se nazadnje toliko."

Več kot očitno pa Gaji počitnice na Tajskem niso usojene. Tam je s fantom dopustovala že marca 2020, ko se je koronavrisu ravno začel širiti po svetu. Zaradi ukrepov so jima takrat odpovedali številne lete, zaradi česar se je njuna vrnitev v domovino močno zavlekla.

Povzeto po portalu Njena.si.