1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Mladen Grdović Svet24.si

VIDEO: Mladen Grdović v Marezigah omagal na odru

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

Popevka 2022 Odkrito.si

Poglejte, kdo vse bo prepeval na Popevki 2022!

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

Nekdanji parček bo skupaj vodil glasbeni izbor

Voditelja letošnje EME bosta Melani Mekicar in Bojan Cvjetićanin.

Gostitelja treh večerov letošnjega izbora EMA.

Gostitelja treh večerov letošnjega izbora EMA.

Foto: Adrian Pregelj

Izbor EMA 2022 bo 5., 12. in 19. februarja ob 20. uri na TV SLO 1. Dvema predizboroma sledi še veliki finale, v katerem bomo dobili našega letošnjega predstavnika na Pesmi Evrovizije 2022. Finalnem TV-izboru EMA freš, ki bo v petek, 28. januarja, in na katerem bodo dobili štiri zmagovalce, sledijo trije sobotni večeri namenjeni izboru slovenskega predstavnika za tekmovanju za Pesem Evrovizije 2022. Melani bo skupaj še z dvema voditeljema vodila tudi izbor EMA freš

Skozi dva predizbora in veliki finale vas bosta popeljala Melani Mekicar in Bojan Cvjetićanin

»To, da so nama z Bojanom zaupali vodenje tako velikega in pomembnega festivala, kot je EMA 2022, mi je v neskončno čast. Ni leta, ko ne bi spremljala izbora za pesem Evrovizije, zato je to zame res poseben trenutek. To leto se mi zdi EMA prav posebna, saj bo nastopilo ogromno mladih, svežih glasbenikov, ki pa se nastopa lotevajo zelo resno. Ravno zato mislim, da bo letos v zraku prav posebna mladostna energija, h kateri pa upam, da bova pripomogla tudi midva z Bojanom. Komaj čakam, da bova lahko vse gledalce popeljala skozi tri tekmovalne, a sproščene večere odličnega showa in nove glasbe,« napoveduje Melani Mekicar.

»EMA in Pesem Evrovizije sta zame že od nekdaj en tak mini praznik in v času, ko nas obkrožajo same slabe novice in prevladuje negativna energija, nujno potrebujemo dobro dozo zabave. Upam, da se bodo gledalci sproščeni posedli pred TV-zaslone in uživali v glasbi,« še dodaja Bojan Cvjetićanin.

Prvi predizbor bo v soboto, 5. februarja, ob 20. uri z neposrednim prenosom na TV SLO 1. Nastopilo bo osem uveljavljenih glasbenikov in dva zmagovalca Eme freš v naslednjem vrstnem redu: July Jones, David Amaro, Le Serpentine, Bowrain & Brina, zmagovalec EMA freš (1), zmagovalec EMA freš (2), Jonatan Haller, Batista Cadillac, Zala Smolnikar - Z Á L I in Manouche.

Povzeto po portalu Njena.si.