Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Modna ikona Dua Lipa

20. 1. 2022; 02.56
Avtor: M.S.
dua-lipa

Dua Lipa foto: Profimedia

Dua Lipa je pevka, pesnica, manekenka, igralka in modna oblikovalka. Rodila se je 22. avgusta 1995 v Londonu. Svojo kariero je začela z manekenstvom, leta 2014 pa je podpisala pogodbo z glasbeno založbo in izdala svoj prvi album. Danes je po vsem svetu znana zaradi svoje glasbe. Zadnje čase zelo izpopolnjuje tudi svoj slog oblačenja.

Dua Lipa svoj modni slog razvija, že odkar je prišla na sceno, pri tem pa ji je v veliko pomoč stilist Lorenzo Posocca. Pri njej se nikoli ni spremenilo to, da ima v svoji omari vedno veliko barv. Na začetku svoje kariere, ko je bila še najstnica, je nosila veliko suknjičev, ki jih je kombinirala z večernimi oblekami, in veliko športnih kosov, ki jih je kombinirala z bolj imenitnimi kosi. Danes so njene kombinacije bolj ženstvene in tudi bolj odrasle. S svojimi številnimi sledilci na socialnih omrežjih pa podpira tudi manjše dizajnerje, saj njihove kose nosi v svojih objavah.

Dua Lipa foto: Profimedia

Med ključne kose, ki jih ima Dua Lipa v omari, zagotovo lahko štejemo barvni nakit, ki je v najrazličnejših oblikah, vse od krogov, zvezdic, kvadratov itd. Nosi tudi velike srebrne ali zlate prstane, običajno več skupaj na vsaki roki, včasih si jih nadene tudi čez rokavice.
Velikokrat obleče vzorčast komplet, ki je videti kot iz osemdesetih let, saj z njim vedno naredi vtis. V prostem času nosi zabavne volnene jopice, ki so prav tako v živahnih barvah kot večina njenih oblek. Na vseh paparaci slikah, kjer se sprehaja po ulici, vedno nosi izstopajočo torbico, ki je zanimive oblike. Da ji je udobno, a da še vedno ohrani svoj stil, nosi tudi veliko majic z grafičnim potiskom, ki so videti, kot da bi si jih izposodila iz omare Regine George iz filma Mean Girls.
Na rdečih preprogah in v toplem vremenu pa sledi trenutnemu trendu izrezov na oblekah, ki z njenim vplivom postaja iz dneva v dan vse večji.

Dua Lipa foto: Profimedia



Kadar Dua Lipa ni na odru, ne želi nositi preveč make upa, zato zelo skrbi za svojo kožo. Za svoj vsakdan ima petnajstminutno rutino, v kateri uporabi vlažilno kremo, za katero pravi, da je izredno pomembna, tekoči puder, bronzer in maskaro. Čez dan nikoli ne pozabi na zaščito pred soncem, zvečer pred spanjem pa obraz najprej umije z milom, ki je bolj oljnato, nato pa še s kremnim milom.

prejšnji članek
Objokana Adele tik pred zdajci odpovedala koncert, oboževalci jezni
Obsedena!
Objokana Adele tik pred zdajci odpovedala koncert, oboževalci jezni
naslednji članek
Hči Petra Polesa v glavni vlogi
Obsedena!
Hči Petra Polesa v glavni vlogi
Preberite tudi