Fotografija Gashi Svet24.si

22-letna Mihaela je odšla neznano kam

ana, mihail-presnov Svet24.si

FOTO: Ana in njen bratec umirala v skrinji, medtem...

irwin-jacobs Svet24.si

Medicinska sestra odkrila trupli poslovneža in ...

pozar simic pl Reporter.si

Ali bo šef Fursa Ivan Simič pregledal sumljive ...

marjan dikaucic bobo2 Necenzurirano

Minister bi gradil hišo, a ne bi plačal ...

Princ Charles Odkrito.si

Princ Charles - Zlomljen. TO je razkril!

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Luka Dončić se je za podporo zahvalil dekletu in staršema

Luka Dončić je včeraj podpisal petletno pogodbo, najvišjo možno v denarnem smislu, s svojim klubom Dallas Mavericks. Na tiskovni konferenci pa se je zahvalil tudi svojim najbližjim.

Luka Dončić

Luka Dončić

Foto: Profimedia

Vsi glavni akterji kluba Dallas Mavericks so pred dnevi prispeli kar v Ljubljano, kjer so včeraj zjutraj v hotelu v središču Ljubljane podpisali pogodbo, ki si jo je slovenski košarkar Luka Dončić zagotovo zaslužil. Pogodba je namreč vredna kar 207 milijonov dolarjev (bruto), kar je dobrih 176 milijonov evrov za pet let igranja.

Na tiskovni konferenci se je v uvodnem govoru zahvalil vsem, ki so ga na njegovi poti podpirali. "Nikoli si nisem predstavljal, da se bo kaj takega zgodilo. Ko sem bil majhen, sem samo sanjal, da bom lahko igral v NBA. Nikoli ni bilo dvoma, da te pogodbe ne bi podpisal. Zelo sem srečen. Vsem bi se rad zahvalil. Ne bom šel na imena, ker vas je veliko. Svojemu dekletu, ki me je ves čas podpirala, očetu in materi, ki sta me poslala v Madrid, mislim, da je bila to odlična ideja. Na začetku je bilo težko, a se se naučil jezika in našel prijatelje," je povedal Luka in se tako zahvalil tudi dekletu Animarii Goltes ter staršema Saši Dončiću in Mirjam Poterbin.