reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Luka Dončić se je za podporo zahvalil dekletu in staršema

11. 8. 2021; 03.07
Avtor: K.M.
Luka Dončić

Luka Dončić foto: Profimedia

Luka Dončić je včeraj podpisal petletno pogodbo, najvišjo možno v denarnem smislu, s svojim klubom Dallas Mavericks. Na tiskovni konferenci pa se je zahvalil tudi svojim najbližjim.

Vsi glavni akterji kluba Dallas Mavericks so pred dnevi prispeli kar v Ljubljano, kjer so včeraj zjutraj v hotelu v središču Ljubljane podpisali pogodbo, ki si jo je slovenski košarkar Luka Dončić zagotovo zaslužil. Pogodba je namreč vredna kar 207 milijonov dolarjev (bruto), kar je dobrih 176 milijonov evrov za pet let igranja.

Na tiskovni konferenci se je v uvodnem govoru zahvalil vsem, ki so ga na njegovi poti podpirali. "Nikoli si nisem predstavljal, da se bo kaj takega zgodilo. Ko sem bil majhen, sem samo sanjal, da bom lahko igral v NBA. Nikoli ni bilo dvoma, da te pogodbe ne bi podpisal. Zelo sem srečen. Vsem bi se rad zahvalil. Ne bom šel na imena, ker vas je veliko. Svojemu dekletu, ki me je ves čas podpirala, očetu in materi, ki sta me poslala v Madrid, mislim, da je bila to odlična ideja. Na začetku je bilo težko, a se se naučil jezika in našel prijatelje," je povedal Luka in se tako zahvalil tudi dekletu Animarii Goltes ter staršema Saši Dončiću in Mirjam Poterbin.  

prejšnji članek
Addison Rae navdušila v rdečem
Obsedena!
Addison Rae navdušila v rdečem
naslednji članek
Camila hvaležna za Shawnov obstoj
Obsedena!
Camila hvaležna za Shawnov obstoj
Preberite tudi