stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Obleci se kot Kendall Jenner

24. 7. 2021; 09.29
Avtor: K.M.
kendall-jenner

Kendall za About You foto: Promocijski material

Kendall Jenner je z več kot 173 milijoni sledilcev na Instagramu ena največjih in najbolj znanih manekenk na svetu, ki svoje sledilce navdihuje s svojim individualnim slogom.

Ne le njena individualnost, temveč tudi njena pristnost je prepričala ABOUT YOU, da je s Kendall ustvarila drop in omogočila, da je njen slog na voljo za nakupovanje po vsej Evropi. Enajst različnih modelov oblačil, ki jih je izbrala Kendall, bo spletna trgovina v prodajo dala jutri, na voljo pa bodo zgolj do torka do polnoči.

Kendall Jenner za About You foto: Promocijski material

»Obožujem osnove. Vsak kos lahko kombiniraš na veliko različnih načinov. Kosi so oštevilčeni z datumom mojega rojstnega dne,« pravi manekenka. Fotografiranje je potekalo v Kendallinem rojstnem mestu Los Angeles, saj so jo želeli prikazati v njenem običajnem in naravnem okolju.

Vsak od 11 kosov "Kendall for ABOUT YOU" ima všito edinstveno številčno kodo. Med njimi je tudi 11/03, kar je Kendallin rojstni dan. »Naš cilj s to kampanjo je ustvariti hype med digitalnimi domorodci in narediti Kendallin edinstven slog dostopen vsem strankam ABOUT YOU. Sam drop je postal zelo oseben in je sestavljen iz Kendallinih najljubših kosov,« pojasnjuje Julian Jansen, direktor za vsebine pri ABOUT YOU.

Kendall za About You foto: Promocijski material

Drop vključuje kul osnovna oblačila s posebnim pridihom, kot so mehke majice in topi, osnovne kratke hlače in kratki puloverji, pa tudi zelo posebne kose, kot so slip obleke ali bikini. Kar zadeva barve, se stili osredotočajo na osnovne odtenke, kot so bež, taupe, črna in bela, dopolnjujejo pa jih modne barve, kot so kamelje rjava in rdeča ter nežna zelena in oker.

prejšnji članek
Prijave za top smrkljo 2021 so odprte
Top Smrklja
Prijave za top smrkljo 2021 so odprte
naslednji članek
Splitčani ne skrivajo svojega navdušenja
Obsedena!
Splitčani ne skrivajo svojega navdušenja
Preberite tudi