Fotografija Gashi Svet24.si

22-letna Mihaela je odšla neznano kam

ana, mihail-presnov Svet24.si

FOTO: Ana in njen bratec umirala v skrinji, medtem...

irwin-jacobs Svet24.si

Medicinska sestra odkrila trupli poslovneža in ...

pozar simic pl Reporter.si

Ali bo šef Fursa Ivan Simič pregledal sumljive ...

marjan dikaucic bobo2 Necenzurirano

Minister bi gradil hišo, a ne bi plačal ...

sonja-plešnar Njena.si

Ljubezen po domače: Znano, katerega leta je ...

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Obleci se kot Kendall Jenner

Kendall Jenner je z več kot 173 milijoni sledilcev na Instagramu ena največjih in najbolj znanih manekenk na svetu, ki svoje sledilce navdihuje s svojim individualnim slogom.

Kendall za About You

Kendall za About You

Foto: Promocijski material

Ne le njena individualnost, temveč tudi njena pristnost je prepričala ABOUT YOU, da je s Kendall ustvarila drop in omogočila, da je njen slog na voljo za nakupovanje po vsej Evropi. Enajst različnih modelov oblačil, ki jih je izbrala Kendall, bo spletna trgovina v prodajo dala jutri, na voljo pa bodo zgolj do torka do polnoči.

ABOUT YOU_Kendall for ABOUT YOU_Product-7.jpg
Kendall Jenner za About You
Promocijski material

»Obožujem osnove. Vsak kos lahko kombiniraš na veliko različnih načinov. Kosi so oštevilčeni z datumom mojega rojstnega dne,« pravi manekenka. Fotografiranje je potekalo v Kendallinem rojstnem mestu Los Angeles, saj so jo želeli prikazati v njenem običajnem in naravnem okolju.

Vsak od 11 kosov "Kendall for ABOUT YOU" ima všito edinstveno številčno kodo. Med njimi je tudi 11/03, kar je Kendallin rojstni dan. »Naš cilj s to kampanjo je ustvariti hype med digitalnimi domorodci in narediti Kendallin edinstven slog dostopen vsem strankam ABOUT YOU. Sam drop je postal zelo oseben in je sestavljen iz Kendallinih najljubših kosov,« pojasnjuje Julian Jansen, direktor za vsebine pri ABOUT YOU.

kendall-jenner
Kendall za About You
Promocijski material

Drop vključuje kul osnovna oblačila s posebnim pridihom, kot so mehke majice in topi, osnovne kratke hlače in kratki puloverji, pa tudi zelo posebne kose, kot so slip obleke ali bikini. Kar zadeva barve, se stili osredotočajo na osnovne odtenke, kot so bež, taupe, črna in bela, dopolnjujejo pa jih modne barve, kot so kamelje rjava in rdeča ter nežna zelena in oker.