atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Luka Basi navdušil z novim sodelovanjem

25. 6. 2021; 11.49
Avtor: K.M.
LUKA BASI-3

Luka Basi foto: Neo Visuals

Na radijske postaje prihaja prvi duet Luke Basija in Ivane Kovač, odlične hrvaške pevke in hčerke legendarnega Miše Kovača.

Luka Basi je trenutno eden izmed najbolj znanih in priljubljenih glasbenikov na slovenskem območju kot tudi pri naših sosedih. Tokrat pa je svoje moči združil s hčerko legendarnega Miše Kovača, hkrati pa odlično hrvaško pevko Ivano Kovač, ki je v Sloveniji poznana predvsem po hitih Srećo i tugo, Crno vino, crne oći, Dalmacijo, srce oca moga. Javnosti ravno danes predstavljata svoj duet z naslovom Danas, za besedilo katerega je poskrbel Nenad Ničević, pod glasbo pa se podpisuje Raay. 

Luka in Ivana foto: Neo Visuals

"To je moj prvi duet s slovenskim izvajalcem. Moram pa poudariti, da to ni zgolj eden od pevcev. Luko Basija spremljam že dolgo časa. Dobro ga poznamo na hrvaškem, pesmi ima fantastične, prekrasno barvo glasu ima in izjemno energijo in to mi je pri njem izjemno všeč. Res sem zadovoljna in vesela nad tem sodelovanjem, ker tudi sicer obožujem Slovenijo. To vedno poudarim tudi pri nas na hrvaškem. Obožujem slovensko publiko. Ko pride do zabav, koncertov, nimajo ovir in pokažejo, da te obožujejo in da se radi zabavajo na glasbo, ki jo glasbenik izvaja," je o sodelovanju povedala simpatična Ivana. 

Luka pa nam je izdal, da je bil Mišo Kovač poleg Oliverja Dragojeviča eden izmed njegovih glasbenih idolov. Kar zagotovo vedo vsi Lukovi oboževalci, saj njegove pesmi velikokrat izvaja na svojih koncertih.

Ivana in Luka sta s tem napovedala tudi nastop na letošnjem Splitskem festivalu, Luka pa se počasi že vrača na odre, saj se zelo kmalu pričenja njegova glasbena turneja. 

prejšnji članek
Naredi načrt za poletje!
Obsedena!
Naredi načrt za poletje!
naslednji članek
Polkaholiki postali del slovenske serije
Obsedena!
Polkaholiki postali del slovenske serije
Preberite tudi