stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ariana Grande delila prve fotografije poroke

27. 5. 2021; 09.37
Avtor: K.M.
Ariana Grande, Dalton Gomez

Ariana Grande, Dalton Gomez foto: Profimedia

Bila je prelepa nevesta.

Priljubljena pevka Ariana Grande je spet presenetila, ko se je sredi maja na skrivaj poročila s svojim zaročencem, nepremičninskim tajkunom Daltonom Gomezom. Par se je začel sestajati tik pred karanteno, v začetku leta 2020, večino časa pa sta razmerje uspešno skrivala pred očmi javnosti. 27-letna glasbenica in dve leti mlajši Dalton sta razmerje prvič potrdila v videospotu za pesem Stuck with U, ki jo je Ariana posnela z Justinom Bieberjem. Pandemija in karantena sta bili za razmerje odlični, saj si pevka ni želela še enega javno izpostavljenega razmerja.

Par je skupaj preživel karanteno in čas izkoristil za to, da sta se dobro spoznala. Pevka je zaroko na družbenem omrežju potrdila konec decembra, kljub temu pa je bila majska poroka za številne veliko presenečenje. Včeraj, dobrih deset dni po poroki, pa je Ariana na družbenem omrežju končno delila serijo poročnih fotografij in s tem navdušila oboževalce. Potrdila pa je tudi datum poroke, ki se je zgodila v soboto, 15. maja. 



Kdo je Dalton Gomez?

Čeprav je star šele 25 let, je zelo uspešen nepremičninski agent, ki dela za luksuzno nepremičninsko hišo v Los Angelesu. Spoštujejo ga predvsem zaradi njegovega poznavanja arhitekture in luksuznih posesti. Več o njem pa vsaj javno ni znano. Ariana ga namreč skrbno skriva pred javnostjo, kar niti ni presenetljivo, saj je za njo kar nekaj neuspešnih razmerij.

prejšnji članek
HIT LETA: Vadba s trakovi
Lepotičenje
HIT LETA: Vadba s trakovi
naslednji članek
Mlada slovenska športnica lahko postane prva v zgodovini
Obsedena!
Mlada slovenska športnica lahko postane prva v zgodovini
Preberite tudi