jeza Dobra karma

Obrazi jeze: Bik besni, Rak trpi, Lev rjovi, ...

Meghan Markle Svet24.si

Sorodnica kraljice Meghan Markle zabrusila, naj ...

I-dimitrij rupel-pl2 Reporter.si

Neprijetno presenečenje za Rupla: kljub Janševi ...

hitri-test, ljubljana, testiranje, kolona Svet24.si

Strm padec pozitivnih primerov, manj tudi ...

pol42_GIL6328zt Necenzurirano

Razkrivamo dogovore države s Pfizerjem, Moderno, ...

kelly mcgillis Odkrito.si

Top Gun: Seksi blondinka ja danes videti tako…

Nejc in Nika Njena.si

Delovna akcija: Nejc in Nika po prenovi pogumno v ...

Tjaša in Uroš Steklasa: Rada se imava in to rada pokaževa

Glasbeni in zaljubljeni par Tjaša Hrovat Steklasa in Uroš Steklasa sta spet navdušila z novo romantično pesmijo in videospotom. Ob tem pa glasno povesta, da imata za prihodnost velike plane in da komaj čakata, da jih začneta uresničevati.

Tjaša Hrovat Steklasa in Uroš Steklasa

Tjaša Hrovat Steklasa in Uroš Steklasa

Foto: Arhiv izvajalcev

"Izdajava nama najljubšo pesem najine Doze romantike (ime najinega albuma). Pesmi sva dala naslov Ne dam. Kot ste pri nama že vajeni, gre za pesem z ljubezensko tematiko. To nama gre dobro, rada se imava in to rada pokaževa tudi v najinih pesmih," sta ob izidu nove pesmi Ne dam povedala glasbenika, ki vedno znova navdušita z dozo romantike in pristnimi čustvi, ki jih vključita v svoje glasbene projekte. Ob izidu pesmi pa sta javnosti predstavila tudi videospot, ki sta ga izdala z že uigrano ekipo, saj je Andrej Pratnemer posnel prav vse njune videospote. 

Novost

Z novo pesmijo sta Uroš in Tjaša predstavila tudi svoj band, ki je sestavljen iz samih vrhunskih slovenskih glasbenikov, ki imajo za seboj ogromno kilometrino koncertov. Z bandom sta sicer že lansko poletje posnela vse pesmi za njun album, a ga javno predstavljata šele zdaj. "Komaj čakava na sproščanje ukrepov, da končno lahko uresničiva dolgoletno željo – da začneva s turnejo koncertov po celi Sloveniji ob spremljavi najboljšega benda. In uresničitev te želje z glasbenega in kreativnega vidika sploh ni več tako daleč, trenutno lahko samo nemočno čakamo na zeleno luč."

U&T-27.jpg
Tjaša Hrovat Steklasa in Uroš Steklasa z bandom
Arhiv izvajalcev

Pozitivni odzivi

"Prvi odzivi so čudoviti. Dobivava ogromno sporočil in lepih komentarjev na novo pesem in videospot, tudi ogledi se neverjetno hitro nabirajo – YouTube ima kar malo težav s sprotnim procesiranjem. Nazadnje sva bila tako prijetno presenečena ob spletnem izidu albuma, ko se je zaradi prevelikega zanimanja sesula najina spletna stran. Neizmerno sva hvaležna za vse, ki naju radi spremljajo in vedno podpirajo pri vsem, česar se lotiva. Za prihodnost imava velike plane in komaj čakava, da jih začneva uresničevati," še pravita Uroš in Tjaša.