Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

To sta dekleti, ki jima zavidajo številne Slovenke

21. 4. 2021; 03.26
Avtor: K.M.
Matic, videospot, Ljubljena

Matic v videospotu foto: Neo Visuals

Fantje iz zasedbe Polkaholiki so spet presenetili in navdušili. Zaradi videospota pa tema dekletoma zavidajo številne Slovenke.

Matic, Gašper, Rene in Žiga iz zasedbe Polkaholiki so pred tednom izdali novo pesem Ljubljena in po prejšnji uspešnici Bela roža spet poskrbeli za presenečenje. Pod pesem pa se tudi tokrat podpisuje uspešen tandem, ki se je podpisal tudi pod uspešnice Na frišno, Budala, Zate dovolj in številne druge, Marjetka Vovk in Raay.

Polkaholiki foto: Neo Visuals

Z novo pesmijo so se fantje pokazali v čisto novi, nepoznani luči in s pesmijo zašibili kolena tako dekletom kot ženskam. Fantje pesem izdajajo v mesecu aprilu, kljub temu, da je marec "mesec žensk". Sami so namreč mnenja, da moramo čisto vse dni v letu posvečati ženskam in jih ljubiti. 

Idilična pa je tokrat tudi izbira lokacije snemanja, ki odlično dopolnjuje videospot in samo pesem. Polkaholiki so tokratne prizore namreč posneli v Krajinskem parku sečoveljske soline in s tem javnosti pokazali prelepi kotiček Slovenije. 

Žiga v videospotu foto: Neo Visuals

Se pa že pojavljajo številna vprašanja, za katera so krivi ravno prizori v videospotu. Vlogi deklet sta namreč odigrali dve simpatični rjavolaski, ki sta številne zaljubljene scene posneli z Maticem in Žigom. Zardi česar sta si seveda prislužili tudi zavidanje številnih deklet. 

prejšnji članek
Zakaj bi morali jesti chia semena?
Lepotičenje
Zakaj bi morali jesti chia semena?
naslednji članek
Zaradi TikToka zasloveli kot pravi zvezdniki
Obsedena!
Zaradi TikToka zasloveli kot pravi zvezdniki
Preberite tudi