janina Svet24.si

Janino je odvrnilo, da se je Gregor poljubljal z ...

Meghan Markle Svet24.si

Sorodnica kraljice Meghan Markle zabrusila, naj ...

I-dimitrij rupel-pl2 Reporter.si

Neprijetno presenečenje za Rupla: kljub Janševi ...

hitri-test, ljubljana, testiranje, kolona Svet24.si

Strm padec pozitivnih primerov, manj tudi ...

pol42_GIL6328zt Necenzurirano

Razkrivamo dogovore države s Pfizerjem, Moderno, ...

nasa gobe Odkrito.si

Ali na Marsu rastejo gobe?

Nejc in Nika Njena.si

Delovna akcija: Nejc in Nika po prenovi pogumno v ...

To sta dekleti, ki jima zavidajo številne Slovenke

Fantje iz zasedbe Polkaholiki so spet presenetili in navdušili. Zaradi videospota pa tema dekletoma zavidajo številne Slovenke.

Matic v videospotu

Matic v videospotu

Foto: Neo Visuals

Matic, Gašper, Rene in Žiga iz zasedbe Polkaholiki so pred tednom izdali novo pesem Ljubljena in po prejšnji uspešnici Bela roža spet poskrbeli za presenečenje. Pod pesem pa se tudi tokrat podpisuje uspešen tandem, ki se je podpisal tudi pod uspešnice Na frišno, Budala, Zate dovolj in številne druge, Marjetka Vovk in Raay.

POLKAHOLIKI-35.JPG
Polkaholiki
Neo Visuals

Z novo pesmijo so se fantje pokazali v čisto novi, nepoznani luči in s pesmijo zašibili kolena tako dekletom kot ženskam. Fantje pesem izdajajo v mesecu aprilu, kljub temu, da je marec "mesec žensk". Sami so namreč mnenja, da moramo čisto vse dni v letu posvečati ženskam in jih ljubiti. 

Idilična pa je tokrat tudi izbira lokacije snemanja, ki odlično dopolnjuje videospot in samo pesem. Polkaholiki so tokratne prizore namreč posneli v Krajinskem parku sečoveljske soline in s tem javnosti pokazali prelepi kotiček Slovenije. 

Žiga, videospot, ljubljena.png
Žiga v videospotu
Neo Visuals

Se pa že pojavljajo številna vprašanja, za katera so krivi ravno prizori v videospotu. Vlogi deklet sta namreč odigrali dve simpatični rjavolaski, ki sta številne zaljubljene scene posneli z Maticem in Žigom. Zardi česar sta si seveda prislužili tudi zavidanje številnih deklet.