hrana, trgovina Svet24.si

Predlagajo spremembe pri obratovanju trgovin ob ...

Antonija Arnečič Svet24.si

Spala v hlevu, na banki pa jo je čakal lep ...

jansa-pl Reporter.si

Lukšič: »Za Janšo bi bilo bolje, če na levi ...

delegacija rš Svet24.si

Kurdske oblasti na severu Iraka pridržale tri ...

bojana-beović Necenzurirano

Skupina Bojane Beović je bila "nepotrebna in ...

Boris Rogoznica, Nina Donelli Odkrito.si

Je srce naše pevke osvojil znani Hrvat?

Najini mostovi slovo Njena.si

Najini mostovi tik pod vreliščem

Rok Piletič bo valentinovo preživel v posebni družbi

Manca Špik in Rok Piletič sta danes izdala prvo skupno pesem Na valentinovo, ob tem pa sta tudi razkrila, kako bosta letos preživela praznik zaljubljenih. Manca bo letos sama, oziroma s hčerko, saj se je njena ljubezenska pot s hčerkinim očetom končala, Rok pa v posebni družbi.

Rok Piletič

Rok Piletič

Foto: Neo Visuals

Manca Špik in Rok Piletič, sicer član ene najbolj popularnih zasedb pri nas, BQL, v tednu pred praznikom zaljubljencev na radijske lestvice in v svet pošiljata duet NA VALENTINOVO. Mnogi so bili presenečeni, a hkrati navdušeni že pretekli konec tedna, ko sta naznanila sodelovanje. Rok se do sedaj ni izpostavljal kot solist, Manca pa je "doma" v drugačnih glasbenih vodah, kot dvojec BQL, v katerem prepeva Korošec. Kljub temu, da se nam na prvi pogled morda zdi, da Manca in Rok nimata veliko skupnega, sta vendarle združila moči in njune glasove v presunljivem duetu Na valentinovo.

Manca je pesem v predalu hranila pet let! "Melodijo za pesem NA VALENTINOVO mi je Raay predstavil v obdobju, ko sem posnela pesem Oba. Takrat se z Rokom sploh še nisva dobro poznala. (smeh) Tako je posebna in popolna, ustvarjena prav zame, da sem jo skrbno čuvala in čakala, da bo nekdo ustvaril pravo besedilo za to lepo melodijo. Čakala pa sem tudi pravo osebo, ki bi z menoj odpela ta duet. Oba z Raayem sva vedela, da imava v rokavu velik "adut", a ker nisva našla ustreznega moškega vokala, ki bi zmogel odpeti to vokalno zahtevno in čustveno pesem, sva odlašala in odlašala z izdajo pesmi. Na srečo pa se je povsem spontano ob koncu lanskega leta porodila ideja, da je Rok tisti pravi, ki sem ga čakala! Takoj sem vedela in začutila, da je to čarobna kombinacija."

Manca Špik.jpg
Manca Špik
Neo Visuals

Rok pa dodaja: "Pesem sem poznal že dlje časa. Vedel sem tudi, da jo Raay 'špara' za Manco, in da je ne da od sebe. Nič mi ni bilo jasno, ko sta mi pred kratkim oba z Manco v en glas tulila v telefon, da jo moram nujno prav jaz odpeti z njo, saj pesem potrebuje točno moj vokal. Nisem razmišljal dolgo, saj je pesem lepa 'za umret'. (smeh) Res bi bil 'budala', če ne bi sprejel te priložnosti. Zame je to, da zapojem tudi v melodiki, ki sem jo sicer že od nekdaj oboževal, poseben izziv."

Manca Špik, Rok piletič.jpg
Manca Špik, Rok Piletič
Neo Visuals

Medtem, ko publika ugiba, ali je ljubezenska pesem vesele ali otožne narave, ali ima srečen konec ali ne, smo Manco in Roka na dan zaljubljencem vprašali, če sta zaljubljena tudi sama. "Zaljubljena sem v življenje! Vedno! Je pa res, da mi bo na letošnje valentinovo družbo delala zgolj moja hčerka Lana. Moja ljubezenska zgodba z njenim očetom se je nedavno žal končala, a v mojem srcu ostaja neizmerna ljubezen, ki jo želim z nekom deliti tudi v bodoče," nam je zaupala Manca.

Rok pa je priznal: "Obožujem valentinovo. Letos bom v posebni družbi in se zelo veselim tega večera ob svečah, dobri hrani in kozarcu vina."

Oba zaljubljenca ob izidu pesmi želita vsem njunim poslušalcem lep valentinov večer!